Hei på dere og riktig god torsdag ♥. Nå sitter jeg her og er en lett blanding av både stresset, oppglødd, rolig og engasjert på samme tid. Er det mulig da? Tydeligvis! Stresset og oppglødd er jeg nok først og fremst for den kommende helgen. Da venter vi nemlig storfint besøk av svigerforeldrene mine, helt fra Florø. Og som om ikke det var nok så kommer begge brødrene av Gøran og en svigerinne i tillegg. Kan tro jeg pusser og gnikker og gnir på sølvtøyet mitt for å få det til å skinne. I går kveld da jeg plutselig så mitt snitt til å tørke bort alt støvet fra lysbrytere og stikkkontakter og listverk rundt om i huset så hundene bare dumt på meg. For selvfølgelig skal det være rent og pent når vi får besøk. Familien er det som betyr aller mest for meg i hele verden, og viss det er noen som fortjener kongelig oppvartning og behandling, med nypusset sølvbestikk og strøkne sengklær, så er det de.
På fredagskvelden blir det mingling med hjemmelaga pizza på menyen , og siden svigermamma er glutenallergiker lager jeg like så greit glutenfrie bunner til alle sammen. De bleke, næringsfattige hvetebunnene er det ingen som har noe spesielt godt av uansett. Håper å få tatt endel koselige bilder ila helgen til mandagens blogginnlegg.

Rolig og engasjert blir jeg først og fremst av å snakke om livsviktige temaer som det jeg har tenkt å snakke om nå. For meningen med dette innlegget er ikke nødvendigvis for å oppfordre det norske folket til å tørke mer støv (selv om det faktisk er en tanke). Nei, meningen med dagens innlegg er å være behjelpelig med å spre «det glade budskap» *føler seg som en disippel*. Og når jeg føler meg som en disippel, så tenker dere at da må jo hovedpersonen selv gå for å være en slags Gud(inne). Og da tenker jeg at det må være bortimot så nærme som vi kommer…..
For et par uker siden dro jeg og Gøran, nærmest litt motvillig, avsted for å delta på et av foredragene til Berit Norstrand. NOK et foredrag med NOK en av disse kostholdsekspertene som tenker å skulle revolusjonere verden med sine unike sammensatte matoppskrifter og fem-om-dagen tips. Opplevelsene og tankene vi sitter igjen med etter endt foredrag er dog så helt annerledes. Og det er med stor respekt og ekstrem ydmykhet at vi tar av oss hattene våre for denne fantastisk kunnskapsrike og omsorgsfulle personen, som virkelig brenner for enkelmenneskers helse og livskvalitet – mer enn hva de selv velger å gjøre.

Berit Norstrand er lege, seksbarnsmor, forfatter, livsnyter, og et realt råskinn av en foredragsformidler. Mens andre ernæringsfysiologer/livsstilseksperter preker i timesvis om lavkarbo-baserte dietter og kalorier inn/ut i løpet av et døgn, tar Berit Nordstrand deg med på en reise…….
Men hvordan skal jeg klare å motivere, engasjere og forplikte meg bedre denne gang, når alle de andre gangene bare har gått rett i dass!? Fordi Berit i sin videreformidling av kunnskap, tips og råd faktisk har husket på å ta hensyn til den delen av kroppen som de fleste andre veiledere/eksperter helt ser ut til å ha glemt bort; den MENTALE! Hvordan det faktisk er gjennomførbart for «det normale mennesket».

Min oppfordring til dere i dag, og denne blir trolig den viktigste noensinne, er at dere skal sette livene deres litt på hold, i ca 1,5 time, og se videoen som jeg har linket til under.
Og her trenger en ikke være utdannet indremedisiner for å skjønne hva som blir sagt og forklart, for Berit legger frem et relativt tungt og avansert fagstoff på en måte som selv barn klarer å skjønne.
Spør du meg burde disse foredragene vært mer obligatoriske enn alle fagbrev og prøver og eksamener til sammen. Enjoy! ♥

Se video her

BeritN

Kom i gang med boken «12 uker til et sunnere liv og en smalere midje». Anbefales på det varmeste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *