Gledelig lørdagskveld, dere ♥. I dag har jeg rett og slett vært diekte lat. Merkelig hvordan det er med de dagene da man har planlagt å få unnagjort så mye, ender opp som totalt ineffektive. Tror klokken var nærmere ti da jeg brått våknet til stemmer fra forklarende youtube-filmer ved siden av meg i sengen. Stakkars Gøran er så hardt rammet av denne golf-basillen at jeg vurderer sterkt å forhøre meg om forebyggende tiltak. I dag viste han meg så ivrig en videosnutt av sitt eget golfslag, og hvordan det i etterkant er mulig å streke opp ulike linjer i denne for å finne de helt optimale vinklene kroppen bør ha i en golfsving. For et engasjement!
Jeg hadde akkurat rukket å svelge den siste matbiten da Gøran hastet utav døren og opp for å spille golf. Så den lange, deilige frokosten som jeg gledet meg sånn til i gårsdagens innlegg fikk la seg vente på.
Etter en lengre tur med hundene sovnet jeg søren meg på sofaen til klokken var tre. Er det mulig?!
Nå har vi nettopp hatt oss en treningsøkt sammen. Planen i kveld var opprinnelig sosialisering med venner, men siden Gøran reiser til Russland på mandag og jeg enda er trøtt og sliten (tro det eller ei), blir vi hjemme i stedet. På menyen står hjemmelaga pizza, kanskje litt kaffi og Baileys til dessert og ikke minst gleden av hverandres selskap ♥.

Dette er hva vi trente i dag, og er et eksempel på hvordan et typisk benprogram kan se ut. Enjoy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *