God tirsdag ♥. Har dere det bra? Hos meg går det nok litt i ett for tiden med alle mulige typer gjøremål og sysler. Som et resultat av en altfor slapp og tiltaksløs forrige uke, ligger jeg nå etter med så og si alt av det som jeg hadde planer om å gjøre. I tillegg reiser jeg og Gøran til Firenze sammen på fredag, og da kommer jo både pakkingen, og den store husrengjøringen som jeg alltid gjør i forkant av en reise, utenom. Kan virkelig ikke fordra å måtte forlate huset i en sånn rotete og uorganisert tilstand, og ende opp med å komme hjem til en hel haug med husarbeid som bare skriker i mot deg idet du setter foten din innafor.
Uff og huff, skjønner godt at Gøran rømmer ut av huset og opp til golfbanen sin i stedet. En stykke superstresset og altfor rydde-dedikert versjon av meg selv er nok ikke alltid like bra – for noen av oss!

Feiring18 Feiring17

På søndag var vi i 70 årsdag til min kjære onkel Einar, og kan tro dette var gøy! Vertsskapet hadde for anledningen samlet mange av sine nærmeste familiemedlemmer og venner, til en sosial sammenkomst på Clarion hotellet, Sola. Jeg pleide alltid å spise her endel før i tiden, men nå var det jammen meg lenge siden sist. Stedet må jo ha fått seg en ordentlig totalrenovering, for det var bare ikke til å kjenne igjen. Kjempeflott – og superfancy! I tillegg er det lite som slår den fantastiske buffeten som de alltid har vært kjent for, og som etter min mening er den desidert beste å opphente i hele distriktet, både på smak og på pris. Enten det kun er for de to av dere, eller dere ønsker å samle en større gjeng med gjester, er dette stedet virkelig til å anbefale!
Her kommer noen bilder fra den flotte og minnerike feiringen vår. God fornøyelse ♥.


Feiring11
Feiring10Feiring5 Feiring6Feiring4FeiringFeiring1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *