Bernt i SolaGod kveld i stuen! Ah, for en deilig solskinnsdag dette har vært. Merker at jeg nok en gang starter et innlegg med å kommentere været, men dette er kun fordi det gjør meg så inmari glad. Jeg og guttene (les: Bernt og Børre) har stort sett ligget pal på verandaen i hele dag. Fikk til og med luftet bikinen da solen skinte på sitt aller varmeste. Da Gøran og broremann Runar kom hjem fra golfbanen lagde vi oss et lettere måltid sammen. Er så deilig å kunne ta det helt enkelt på slike dager som dette, da man egenlig ikke har så lyst til å stå inne og kokkelere.
Hver søndag fremover kommer jeg til å dele en matrett med dere. Dette kan være alt fra større middager til lettere måltider.

LaksesnitterMitt første søndagsmåltid ut er laksesnitter. Disse er superenkle å lage, passer til flere anledninger og utrolig smakfulle. Jeg lager de gjerne som velkomstkanapeer, med en god champagne til.
Begynn med en lefse. I dag er mine ferdiglaget fra Santa Maria. Smør på et godt lag med kremost. For å få ekstra smak bruker jeg enten Snøfrisk, pepper eller Tine kremost, pepper. Legg på røykelaksen (fra Lofoten), en god neve med ruccola og rull sammen. Kutt lefsen opp i biter og dander på et serveringsfat. Bon apetit! ♥

Hvordan lage Laksesnitter

2 Comments on Søndagsmåltid, laksesnitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *