Altså dere, nå har jeg og Gøran bodd i vårt nye hjem i snart 4 mnd, og fremdeles er bare en brøkdel av huset ferdig innredet. Hvorfor i all verden må det være så vanskelig å bli enig med seg selv?! Tror jeg har forandret fargekombinasjonene på hovedbadet mer enn tre ganger før det endelig føltes riktig. I tillegg er jo leveringstiden på de allerede bestilte møblene så umenneskelig laaaaaaaaaaaaaaang, at når de først ankommer varelageret er både moten og ideene mine helt forandret seg igjen. Puuuuuuh……!!
I dag har jeg jobbet litt med «the master bedroom». Selv om det ikke er ferdig har jeg veldig lyst til å vise dere noen bilder. Sengen er toppmodellen til Wonderland og kan VIRKELIG anbefales (les: magisk fjøring….) Kombinerer du denne med sengetøyet fra Mille Notti, min absolutte favoritt, er dette nok det nærmeste iallefall jeg kommer en kongelig nattessøvn. Gaderobeløsningen kunne ikke passet bedre til det hvitolja eikegulvet, og er levert av IKEA.

bed bed2Siss

 

4 Comments on Where the magic happens…

  1. Å blande billigt og dyrt og få alt til å sjå rådyrt ut er faktisk godt gjort. Kanonfint med denne fargekombinasjonen og valg av interiør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *