Varhaug3

SØNDAG – akkurat det jeg trengte denne dagen i dag å være! Jammen lengen siden sist jeg har følt meg såpass «trøtt i trynet» (som vi sier her på Jæren) som det jeg er i dag. Andre enn meg som har inntatt en total dazy-lazy søndagsmodus, og ligger strekk ut på sofaen foran tv`en?? Noen ganger er det rett og slett bare DIGG å ikke gjøre noen ting som helst. Klokka 14.00 har vi planlagt en siste treningsøkt for uken, og på sløvedager som denne kjenner jeg at tanken på all fysisk aktivitet sitter laaaaangt inne……
De siste par ukene har jeg jobbet som en helt med å få ferdigstilt to visningsprosjekter for Block Watne. Det begynner jammen meg å bli en hel del visningshus og leiligheter i porteføljen min nå, og jeg føler meg svært heldig og priviligert som får lov til å jobbe med det som jeg liker så altfor godt. Noe sier meg dog at det fantastiske arbeidsforholdet og samarbeidet som jeg har funnet i sammen med disse menneskene her har utrolig mye å si. Block Watne Jæren – dere er HELT toppers!
Slik det fungerer når jeg får tildelt et spesifikt visningsprosjekt, som forøvrig både kan være leilighet og hus, er at jeg får en deadline og selv står ansvarlig for å planlegge, gjøre innkjøp, møblere og dekorere, med stort sett frie tøyler. Siden det allerede foreligger en avtale med Bohus på Bryne kjøper jeg alle møblene herfra. Blomster/planter/krukker m.m kommer som regel fra Horpestad Plantesalg eller Floriss på M44.
Leiligheten som jeg har tenkt å vise bilder av i dag, er den første av totalt to visningsprosjekter, og er lokalisert på Varhaug. Dette er i utgangspunktet en relativt lang og smal sak, men med det rette møbelmentet kan en påvirke romfølelsen i stor grad. De fleste møblene i denne bostanden er fra Halvor Bakke sin kolleksjon «Signature Collection». Alle bildene er tatt av veninne og freelancefotograf Ingeborg Skrudland. Vi jobber så utrolig bra sammen på disse visningsprosjektene og er etter min mening «a hell of a team»!

Senere i kveld skal vi på kino med broremann Runar og hans kjære Alvilde, for å se American Sniper. Flere enn meg som har hørt at den skal være sinnsykt bra? Håper dere har en fin søndag, godtfolk ♥.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *