Gledelig torsdag, godtfolk! Titter bare innom for å gi dere et aldri så lite, ja faktisk, juletips. Men hysjsjsjsjsj. Ikke si det bort! For januar er som kjent tiden, og måneden, for å gjøre de virkelig store kuppene. Dette gjelder også accessories og stæsj tilknyttet julen og julehøytiden. Er du heldig kan du faktisk få med deg noen ordentlige skatter til sterkt reduserte priser.
I sist uke kom verdens snilleste mamma hjem med et komplett Porsgrund nisseservise til meg og min søster. Hvor heldige er ikke vi! ♥ Jeg har aldri vært videre kjent for mine stemningsfulle og lystbetonte julebord, så dette kjenner jeg virkelig at jeg gleder meg til – når den tid kommer….
Nisseserviset fra Porsgrund er og forblir en tidløs klassiker! Hvert år dukker de skøyeraktige nissene opp i tusenvis på tusenvis av norske hjem, og bidrar til å skape nye tradisjoner generasjon etter generasjon. Selv er jeg både vokst opp og godt kjent med de norske fjøsnissene – som for øvrig er inspirasjonen bak dekoren på serviset.  Visste dere forresten at de ble tegnet i 1909, av fabrikksjefen til Porsgrund sin egen datter – 11 år gamle Sigrid Rachlew.
Inne på glassoginterior.no finner dere nå nisseserviset for salg på 50% rabatt. Dette anbefaler jeg virkelig å benytte seg av, før fullprisen trer i kraft. Fortsatt fin torsdagskveld ♥.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *