_MG_9260Fra idylliske Firenze til påskestemning på hytta i Korshamn. Surrealistisk og merkelig hvor ulik den ene timen, dagen, uken kan være ifra den andre. For mindre enn en uke siden satt jeg sammen med gode venner i Roma og nøt et glass med prosecco, i 24 varmegrader. I dag er jeg her, på hytta sammen med familien og nyter en kopp med te i noe jeg overhodet ikke refererer til som varmegrader. Livet er fascinerende og skremmende på samme tid. Innholdet er i kontinuerlig forandring, og personlig har jeg flere ganger mer enn nok med å klare å holde følge.
I går ettermiddag reiste jeg, Gøran, min bror og tante nedover til hytta. Mamma og pappa hadde vært på plass siden mandag, så her var det virkelig pyntet til høytid og påskefeiring. Er så utrolig takknemlig for mamma`en min, som alltid prøver sitt aller beste på å gjøre det koselig og bekvemt for oss andre.
Påsken for meg handler mye om familietradisjoner. Fellesskap, lange, gode frokoster, påskequiz, turgåing, påskekrim og matlaging. Også er det alltid like spennende hvert eneste år hvem av oss det blir som klarer å løse gåten på Tine melkekartongen.
Nå kjenner jeg det snart er dags for å finne godstolen, med utsikt over Grønsfjorden i bakgrunnen, noen magasiner på fanget og en stor kopp te ved siden av.

Ønsker dere alle en fortsatt fin skjærtorsdag! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *