Hei på dere ♥. Kan tro jeg og Gøran koste oss på ost- og vinkveld i går, sammen med gode venner på Obrestad. Merker at det gjør noe helt spesielt med meg å få komme ut til slike landlige omgivelser som disse. Det unike samspillet mellom avbalanserte mennesker, dyrene deres og naturen rundt er virkelig noe å beundre.

I dag har jeg tatt noen bilder ifra huset som jeg ønsker å vise til dere. De første er fra baderommene våre. Mitt er oppe i andre etasje, mens Gøran har sitt i første. Selve innredningen av disse to har vært en ekstremt tidkrevende og vinglete sensasjon. Av en eller annen merkelig grunn klarte jeg bare ikke å se for meg de ulike fargekombinasjonene. Vi har hver vår trekommode stående, og disse er malt og pusset og pusset og malt om og om og om igjen. I tillegg har vi en hel drøss med designerhåndklær liggende, i alle mulige slags størrelser og farger. Uff, tror stakkars Gøran ble litt oppgitt av hele greien.
Nå derimot har jeg satt en stor strek over det hele, overbevist meg selv om at det ser smashing ut og gått videre til neste prosjekt *klapp på skulderen*.
Det aller første jeg kjøper når jeg skal innrede et bad er håndklærne. Tilbehør kommer i etterkant. Mitt tips til dere her er at mannen bruke noen hundrelapper ekstra på håndklær av god kvalitet, gjerne fra en kjent designer. Disse holder seg å utrolig mye bedre i vask, og gir i tillegg badet et ekstra løft.

De siste bildene jeg har tatt til dere i dag er av de nyankomne møblene våre. Oppe i finstuen har vi plassert de to brune skinnstolene fra BoConcept. Rålekre spør du meg. Lover å vise mer av dette rommet når det er ferdig.
På kjøkkenet har vi E-N-D-E-L-I-G fått oss et nytt spisebord. Bordet er i hvitoljet eik og passer perfekt til tregulvet vårt. Personlig synes jeg det er utrolig stilrent å matche møbler med gulv. Bordet og stolene er begge fra den danske produsenten Skovby.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *