Takk for den flotte helgen, og VELKOMMEN kjære mandag! ♥ Jeg tror at den aller største fordelen med det å være selvstendig næringsdrivende, er at du mer eller mindre kan legge opp dagene etter egne ønsker. Mandager i husstanden Markavegen 24 er alt annet enn pessimistiske og energifattige deppe-dager. Dette er fridager, fulle av energi, håp, optimisme og pågangsmot, med «me time» i fokus. Der late morgentimer nytes på sofaen i sammen med en stk obligatorisk skål med havregryn, mens Dr.Phil kjefter og smeller og provoserer på tv skjermen foran deg til mennesker som ikke skjønner et pøkk av noen ting i hele verden. Der en kopp med cafe au lait sakte men sikkert blir inntatt og fordøyd til dagens mange formiddagsoppdateringer fra facebook. Dette dere, er dagene der hvor jeg og hjertebarna mine Bernt og Børre har litt kvalitetstid i sammen, og finner ut av vi egentlig har det ganske så bortskjemt bra, akkurat her vi er i dette øyeblikk….
Etter den rutinemessige mandagsvasken min, pleier jeg somregel å dille og dalle litt rundt i huset; flytte på litt gjenstander, se hva som kan forbedres interiørmessig, lese en bok, ta en ny kopp med kaffe, før middagen planlegges og lages innen Gøran er hjemme fra jobb. HA! Dere skulle forressten ha sett meg i dag. Full speed på anlegget med julesanger, mens vaskekosten bare fløy over gulvene. Kjenner at jeg begynner å komme i skikkelig julestemning nå.

Tror forressten at jeg har glemt å fortelle dere om det nyeste tilskuddet til familien Steinhovden «slash» Strømsvold. Og nei, her snakker vi ikke en baby, dere!. Tom Dixon sin pendellampe i kobber er noe jeg har gått og ønsket meg i evigheter, og for noen uker siden tok Gøran meg med til BoStil på Kvernaland og kjøpte den til oss. Gode, snille mannen min ♥. Så nå henger den der, som et vakkert møbel, og skaper en så utrolig varm og koselig stemning. Det røde, lunefulle lyset er virkelig verdt alle disse kalde, mørke høstkveldene. Vet dere, at i tillegg til lamper i kobber, har Tom Dixon så utrolig mange andre fine ting. I dag googlet jeg meg litt frem og tilbake og fant mange flotte skatter som jeg godt kunne tenke meg. Ønskelisten til jul er herved oppdatert!
Legger ved noen oppdaterte bilder av kjøkkenet og stuen. Som dere ser har jeg fått en liten forkjærligheten for kombinasjonen lysebrunt skinn og kobber, mikset med fargen grønn.

Håper dere har det bra! Sweet dreams ♥.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *