God fredagskveld til alle dere fantastiske følgere! ♥ Selv om det i dag er nøyaktig en uke siden sist jeg postet et innlegg, så kan jeg se at dere har vært innom og følgt med bloggen min, og det setter jeg så utrolig stor pris på. Noen ganger er det bare så godt å vite at man ikke er helt alene, og at det faktisk finnes mennesker der ute som ofrer deg noen tanker. *takknemlig*
Den siste uken har vært noe turbulent for min smak, både psykisk og fysisk. I tillegg til noen private «issues» ble jeg syk og sengeliggende, så de to siste dagene har jeg brukt til å komme meg på bena igjen. Hvem har forressten vært og klusset med tallene i treningsprogrammet mitt?? Dere skulle sett meg på styrkeøkten i går. Følte meg som Clark Kent UTEN superkrefter. Fascinerende å se hvordan kroppen prioriterer bruken av energi annerledes når man er syk. Anyway………

Dette fine været gjør definitivt mer med oss enn vi tror, tror jeg. For etter en liten downperiode med møbler og innredning og hus og alt, så er jeg og Gøran virkelig på gli igjen nå.
I går ettermiddag reiste vi ut på handel. Så fantastiske værforhold i vente og ennå ingen hagemøbler ute på terrassene. Flere av varehusene vi besøkte var nærmest utsolgte, så tydelig at andre tenker det samme her.
I dag har jeg vært litt all-over-the-place. Lunch med mamma og søster, kjøpt inn de siste detaljene til hagegruppen, vasket og ryddet i huset …ja, også endelig gitt stuen vår en aldri så liten ansiktsløft. Den har liksom bare stått der på vent. Utrolig hva noen puter og litt tilbehør kan gjøre. Nå lever den liksom litt lenger bare på dette. Nevnte jeg forressten at vi var litt i siget!? Tror allerede i morgen at vi begynner så smått å kjøpe inn de endelige møblene til stuen og kjøkkenet. Spannandes!!
Noen smakebiter av dagens gjøremål kommer her. Er så utrolig fornøyd med hagegruppen. Og stuen, den ble liksom plutselig helt ok nå. Holder iallefall til i morgen, tenker jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *