God tirsdagskveld ♥. For en utrolig koselig start på dagen, da jeg våknet til Bernt og Børre dypt inni armkroken. Siden Gøran er i Russland frem til torsdag har de sagt seg villige til å holde sengeplassen hans varm. Så må jeg jo ærlig innrømme at det er noe helt spesielt avslappende med å sove inntil dyrene på denne måten her. Sjelden jeg får en så god nattessøvn til vanlig. Haha, sorry Sam!
Etter frokost gikk vi oss en lengre luftetur i det nydelige været, før jeg tok turen ned til sentrum av Bryne. Var b.l.a innom BikBok og kjøpte med meg noen nye antrekk. Bilder kommer. Synes det er så greitt å kunne mikse sammen dyre merkeklær med rimeligere varianter. Velger en de riktige plaggene kan det jo i flere tilfeller være svært så vanskelig å se forskjell.
Nå har jeg nettopp kommet meg innenfor døren her hjemme, etter et bedre kveldsmåltid hos mamma og pappa. Tirsdager jobber jeg somregel alltid sent, så når Gøran er bortreist er de alltid så flinke til å stille opp.
Tenkte å vise dere noen bilder av hvordan mamma har innredet det nye huset. Må rett og slett si meg mektig imponert og stolt av det nydelige hjemmet hun har klart å skape! ♥

6 Comments on Hjemme hos mamma

  1. Så flink du er Sissel til å vise fram det alle finaste me har heime hos oss. Alt ser jo flott ut. Har jo fått god assistanse under vegs av deg. Du er dyktig med å finne flotte motiv og sette sammen ting. Er stolt av deg jenta mi :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *