….. men først et lite bilde av det endelige resultatet etter prosjektet vårt utendørs. Har det ikke blitt fint?! Ekstra parkeringsmuligheter, et stort rektangulært bed mindre å luke og holde orden i, og en betraktelig renere og penere frontside av selve eiendommen generelt, må vi jo søren meg si oss strålende fornøyde med!

BedGod søndag, forressten ♥. I helgen så har jeg og guttene (les: hundene) vært på koselig overnattingsbesøk oppe hos mamma og pappa. Siden det kjære familieoverhodet vårt, Gøran, dro avsted til Stockholm på fredag på guttetur (eller det heter vel egentlig mannetur nå etterhvert), og vi alle tre gjenværende egentlig er relativt mørkredde og fælne av oss, så fikk vi lov til å flytte inn på gjesterommet hjemme i «Rudlå» i stedet. Kan tro at vi har storkost oss! I tillegg til den svært så særegne og omtenksomme oppvartningen som vi nok alltid får, så er det bare så ufattelig sjeldent, og derfor dyrebart, å få tilbringe litt ekstra kvalitetstid alene sammen med disse to fantastiske personene her. Jeg husker godt Gøran, som i sin bisetning rett før han reiste oppmuntret meg til å virkelig benytte denne anledning til å komme meg litt ut, og ta meg en ordentlig fest. Men sånn festgreier, dere, har nok dessverre aldri appellert noe særlig til meg, og personlig så finner jeg bare så ufattelig mye mer verdi i å være sammen med de aller nærmeste rundt meg, i stedet for å løpe halvfull rundt ute på byen og småsnakke med en bråte med nye og halvkjente mennesker, som jeg streng tatt ikke bryr meg noe særlig om. Hvor finner folk sjarmen, tenker nå jeg ….

På fredags kveld var jeg oppe en liten svipptur hos søster Anita og hennes Alfi, og her ble vi sittende i vinkjelleren deres en god stund sammen med et annet vennepar, og bare spise og kose oss litt. Jeg måtte jo selvfølgelig innimellom bare pent unnskylde meg selv, for å gå opp i 1 etasjen, og holde litt oversikt på når Justin Bieber skulle gjeste Senkveld (ja, han fyren som gikk av scenen). Ikke bare synes jeg at han er en ordentlig kul fyr generelt (det lille som jeg faktisk vet), jeg synes også at han er en veldig flink og dyktig sanger som kommer med utrolig mye fint i tillegg.

I går midt på dagen fikk jeg litt dødtid etter at jeg og mamma hadde vært ute og handlet sammen, så da satt jeg meg faktisk ned foran pc`en med Spotify, og hørte på litt forskjellig treningsrelatert musikk. I det siste har jeg nemlig flere ganger gått og tenkt på at det kunne vært veldig gøy å lage til en ny spilleliste å trene til, men så har det vel egentlig bare blitt litt med tanken ….
Enden på visa er iallefall at jeg endte opp med et fint lite knippe av ulike sanger, som jeg veldig gjerne ønsker å dele med dere også. Kanskje er det noen som allerede har tenkt seg ut på en liten kveldsøkt senere i kveld, og som trenger noen nye, ganske så kule (if I may), toner å motivere seg på. Listen heter NP Trening, og kan finnes via denne linken her —-> Spotify playlist

Musikk

 

 

2 Comments on Treningsmusikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *