Bernie
Hei på dere og riktig god tirsdagskveld! Titter raskt innom en tur før jeg hopper i loppekassen.
Jeg og Gøran har nettopp kommet inn dørene etter et obligatorisk kveldskaffi m/drøs besøk hos mamma og pappa. Føles som om disse feiringene her til hus vil ingen ende ta, for i dag har vi hatt nok et bursdagsbarn; Gøran på 42 år. Kan tro jeg er stolt og fornøyd med denne her unge, spreke, nydelige mannen min, som holder seg så altfor godt for alderen å være.
Bursdagsgaven fra meg var en førjulstur til London, 18-21 des. Siden Gøran aldri før har vært i byen, kommer nok dette til å bli ekstra storstas for han sin del. London er jo bare et helt fantastisk flott sted å være, og kanskje da også spesielt i ukene før julehøytiden.
«Things to do in London» skriver og deler jeg med dere senere i uken.

Ellers får jeg stadig (les: daglig) inn klager på at hjemmet vårt er noe upersonlig. Tror dette er Gøran sin måte å beskrive den noe minimalistiske innredningsstilen min på. Så i dag tok jeg turen ned til fotobutikken og fremkalte 3 av våre favorittbilder. På under 30 minutter var bildene på 13×18 ferdige og fint plassert inni hver sin ramme. Litt lamslått dro jeg kortet, og mimret tilbake til tiden da det å fremkalle én enkel bildeserie kunne ta opptil flere uker.
Dette er en koselig liten oppfordring til de av dere som ønsker å gi hjemmet litt mer særpreg.

Som en liten ekstragave i dag ga jeg Gøran en bok av Berit Nordstrand («12 uker til et sunnere liv og en smalere midje»). Ikke at han trenger noen smalere midje da, men denne boken, for ikke å snakke om denne super-kvinnepersonen som står bak denne boken, er virkelig å anbefale. Utrulig takknemlig for alle de hverdagslige tipsene og rådene som hun gir meg. Innlegg om Berit Nordstrand kommer ila neste uke.

Sweet dreams! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *