God mandag, kjære lesere ♥. Det var nok flere enn meg som fikk nydt godt av det helt nydelige været som vi hadde på Jæren i går. Strålende solskinn, 3+ grader og ikke et eneste vindpust er virkelig ikke hverdagskost her hvor vi bor, men gjør alltid noe helt spesielt med det jærske landskapet når det først inntreffer. På slike dager som dette har jeg vanskeligheter med å tro at det finnes noe vakrere sted å bo! ♥
I dag, som i går, våknet jeg opp med et stort smil om munnen. Mye takket være lørdagens festligheter, hvor jeg streng tatt koste rumpa av meg på suprise-partyet til min gode venn, og 3o års jubilant, Paul Arne. Venner og bekjente hadde samlet seg i Høyhuset på Bryne for å overraske bursdagsbarnet med en real sammenkomst. Og overrasket – det ble han!
I skrivende stund opplever jeg meg selv som svært ydmyk og takknemlig, for alle de fantastiske menneskene som jeg er så heldig å ha rundt meg. Sammenkomster som lørdagens er en nødvendighet – iallefall for meg. Da samler gode venner seg og nipper til edlere dråper med vin og champagne, mens det prates om alt mellom himmel og jord. Og personlig, nyter jeg hvert eneste et sekund av det. Dere gode mennesker er årsaken til at en anti festløve som meg faktisk kommer seg utav dørene innimellom, og ikke lenger assosierer sosiale sammenkomster med et realt mareritt – med alle de ubetydelige smalltalkene som ofte forekommer i situasjoner som dette. Personlig, kunne jeg ikke brydd meg mindre om overfladiske samtaler hvor en enten står og snakker om været eller hva den andre personen gjør for levebrød nå…….
Dere fortjener en hyllest, og den kommer her; Gøran, Anita, Alfi, Kim, Paul, Heine, Randi, Linn, Morten, Sveini, Knut. Jeg digger dere – på hver deres måter!! ♥
Siden denne teksten visst allerede begynner å ligne på en slags takketale (uten at vedkommende kan se å ha mottatt noen pris) benytter jeg like gjerne anledningen til å nevne frisøren min Hans og Grete, og sminkøren min Helene fra Mac også. Dere stiller somregel alltid opp for meg, når denne frøkna trenger å fiffe seg litt ekstra, og det skal dere vite at jeg setter veldig stor pris på!

Takk

TAKK for en flott og minnerik aften, kjære Kim og Paul Arnel! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *