HIPP, HIPP HURRA og gratulere så mye med dagen som var i går! ♥ Håper alle sammen hadde seg en flott feiring med mye god mat og drikke, sukkerspinn, 17.mai tog, underholdning, konkurranser, taler og samhold. Selv sitter jeg her og bare dirrer i sofaen for jeg har så utrolig mye spennende på hjertet. Vet bare ikke helt hvor jeg skal starte….
Altfor mye har skjedd siden mitt siste blogginnlegg på torsdag, som dessverre har vært hovedgrunnen til at jeg ikke har fått lagt ut noe særlig med innlegg til dere de siste par dagene.

Det definitive høydepunktet mitt skjedde natt til lørdag da jeg ble tante til nok en prinsesse! ♥ ♥ ♥ 02.22 kom verdens søteste lille Norah til verden. Og som den lille sammensveisede kjernefamilien som vi er, så var dette et utrolig stort øyeblikk for oss alle. Så i går kom nok selve nasjonaldagen litt i andre rekke for vår del, da mesteparten av dagen gikk med til det nye familiemedlemmet.
Og vet dere, at med meg inn på sykehuset hadde jeg kaken som jeg skrev om i torsdagens innlegg. Som sagt så var dette mitt aller første bakeprosjekt, noe jeg bokstalig talt var supernervøs for flere dager i forveien *prestasjonsangst*.
Tross alle bekymringer må jeg si meg svært så fornøyd med resultatet, både for smaken og utseendet sin del. Sukkerbunnen og vaniljesausen lagde jeg hjemme hos mamma fredag kveld, og selve sammensettingen og pyntingen gjorde jeg og Gøran sammen lørdag morgen. Det overrasker meg ennå hvor utrolig enkelt det egentlig var å bake en kake. Ga absolutt mersmak.
Kan tro jeg var en stolt frøken der jeg gikk innover korridorene på sykehuset, klar for å besøke det lille mirakelet mitt, med den nydelig bakte kaken godt plassert i armkroken.

Mye nytt har skjedd de siste dagene i både garderoben min og huset generelt, men jeg tenker at vi sparer dette til kommende innlegg. Godt å ha noe å glede seg til.

I dag benyttet vi oss av det helt fantastiske været, og dro ut på fjelltur. Tror selve turen heter «Gjesdals senderen» eller noe sånt (les: ikke helt sikker). Her går det jevnt oppover stort sett hele tiden, men er absolutt verdt hver en eneste forbrent kalori, da utsikten på toppen er upåklagelig. Møtet med alle sauene og geitene, omringet av en norsk natur i full blomstring er forressten en opplevelse i seg selv. Tror Bernt og Børre syntes det var ekstra stor stas da alle lammene fant de så svært fascinerende.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *