Gledelig onsdag ♥. Håper alle har hatt en fin helg, og er klar for et par uker med siste innspurt av juleforberedelser. Jeg begynner E -N – D – E – L – I – G å bli ferdig med alle julegavene mine, og det finnes ingenting bedre enn å sitte igjen med den gode følelsen av å ha funnet akkurat det som jeg tror folket virkelig ønsker seg. Jeg kan ikke fordra å være ute i siste liten og bare kjøpe noe for å kjøpe….. Lørdag formiddag var det dags for en felles tur med gode kollegaer til Selvikstakken. Været var bare helt upåklagelig med friskt og kaldt i luften, strålende solskinn og helt vindstille. Kun en av oss hadde gått denne turen tidligere, så vi andre visste lite og ingenting om hva som var i vente. Kanskje like greitt når jeg tenker meg om i etterkant……
Turen i seg selv er kjent for å være godt over middels krevende, men dette er nok beregnet utifra normale årstider (les: vår/sommer/høst). For med isbelagte stener og fjellpartier store deler av turen fikk vi virkelig kjenne på utfordringer som gruppe. En hjelpende hånd fra gode kollegaer underveis var virkelig godt å ha. Selv er jeg ikke kjent for å ha særlig med høydeskrekk, men når du befinner deg strandet på en liten fjellhylle mange høydemeter over havet, og ikke helt vet hvordan du skal ta deg videre uten å miste fotfeste, ja, da tror jeg selv at den beste kan kjenne litt på frykten. Etter flere brukne negler og skrubbsår oppover bena nådde vi omsider toppen. Og det er her belønningen kommer. I mangel på et godt nok norsk ord stjeler jeg to fra det engelske språket når jeg skal beskrive utsikten; ABSOLUTELY BREATHTAKING! Dette, dere, er norsk natur på sitt aller beste. Turen til Selvikstakken tok i overkant av fire timer, og er absolutt verdt et besøk. Bratte fjellpartier med litt klatring er dog noe man skal ha i bakhodet før oppstart.
Samme kvelden var vi samlet igjen til julebord. Ja, der hvor jeg jobber må man faktisk gå for føden! Vi lo godt av alle festlighetene/alvorlighetene som hadde oppstått tidligere på dagen, og nøt et fantastisk hjemmelaga 4 retters måltid sammen. For en herlig gjeng med gode kollegaer. Klokken ett takket jeg for meg og vendte nesen hjemover igjen.

Siden både jeg og Gøran hadde vært ute og ranglet litt kvelden i forveien, kom vi oss ikke avgårde på søndagens juleshopping før i to tiden. Er jo deilig da, å bare kunne ligge og dra seg litt på morrakvisten. Etter noen innkjøpte julegaver og en sen lunchdate i sammen, dro vi hjem og så en film. Alt i alt en kjempekjekk helg. Nedtellingen til London fortsetter og nå er det bare 8 dager igjen. Wiiiihuuu!!!! ♥ Håper dere har det bra, og er á jour med juleforberedelsene. Gå ikke glipp av årets siste (og kanskje beste) julegavetips, som kommer på søndag. Dette blir definitivt en av de store slagerne under juletreet i år.

Selvikstakken Selvikstakken1 Selvikstakken3 Selvikstakken4 Selvikstakken5 Selvikstakken6Selvikstakken8Selvikstakken9Selvikstakken11 Selvikstakken12 Julebord2Julebord1Julebord Søndagslunch2Søndagslunch Søndagslunch1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *