Da er det jammen meg klart for ferie, dere. WIHUUU!! Kjenner at jeg gleder meg så såpass mye akkurat nå at jeg er helt misunnelig på meg selv her jeg sitter. Har nettopp kommet meg inn dørene etter en liten formiddagsjobb i et av visningshusa til Block Watne, så nå sitter jeg bare her, med bena høyt, og venter på at min kjære skal dra den slanke, veltrente rumpa si med seg hjem fra jobb han også. Flyet vårt går ikke før klokken halv fem i ettermiddag, så vi regner ikke med å være fremme i Puerto Banus før rundt midnatt i kveld. But, HEY (!!) – who cares. Det er jo FERIEEEEEE! ♥ ♥ ♥

Ferie2

Denne boka skal jeg pakke med meg ned, og gleder meg virkelig til å fordype meg mer i. For de av dere som ikke vet, så er dette etterfølgeren til storsuksessen «Et helt halvt år» av Jojo Moyes, og ryktene sier visstnok at denne skal være like så bra, om ikke bedre, enn forgjengeren sin. Et glass med prosecco, noen deilig tempererte olivener, en god bok OG en stk muskuløs mann i bar overkropp ved navn Gøran Steinhovden som masserer inn solkrem på leggene dine i solsteiken på verandaen i Spania – YES PLEASE!!

Ferie1

I sist uke var jeg innom en tur hos flinkeste Oddveig på Arne og Hulda på Bryne, og fikk meg en ordentlig fin og fresh ny farge igjen på tærne. Dette er absolutt blitt min desidert største favoritt! Er den ikke fin? Shellac må være noe av det mest geniale oppfunnet etter vaskemaskinen, dere, for dette blir man virkelig bare HELT avhengig av. Lakken kommer i mange forskjellige farger, har ingen tørketid (herdes under ultrafiolett stråling), holder seg blank og fin i evigheter og trenger ikke skiftes ut før neglene dine er vokst ut, eller du ønsker å bytte farge. For meg som trener og er i bevegelse mye, er dette med holdbarhet og slitesterkt materiale et absolutt must! Et nytt sett med lakk og fil koster rundt 400 kroner, og er absolutt verdt hver eneste krone, spør du meg. Lakken kan brukes på både hendene og føttene. Anbefales!

Ferie
Da gjenstår det bare for meg å ønske dere en fortsatt fin dag, riktig god helg, folkens, og komme med en aldri så liten «advarsel» sånn helt på tampen her til slutt: fristende og innbydende bildedryss fra solfylte el Spanios ventes på nettstedet nestenperfekt ila de neste par dagene. Stay tuned (or not..), peeps!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *