Hei påsketid – her kommer vi! Nå er det bare en halv dag igjen med jobb her hjemme før det braker løst, og vi drar avsted på vår etterlengtede påsketur sammen. I morgen reiser jeg, Gøran, broremann Runar, Alvilde, og hundene våre Bernt og Børre, nedover til familiehytten vår på Revøy i Lyngdal, og det kommer til å bli ingenting annet enn F.A.N.T.A.S.T.I.S.K. Kan tro vi gleder oss! Late dager sammen med store deler av familien er noe av det beste som finnes, iallefall for meg. Mamma og pappa er allerede kommet seg ned, så jeg blir ikke overrasket om middagen står klar på bordet, med vin i glassene og fyr i peisen, når vi melder vår ankomst i morgen kveld.

Hva betyr påsken for dere? Påsken for meg handler om tradisjoner og familietid. Om samhold, tilstedeværelse, god mat og drikke, lesestoff, quiz, krim på tv, lange turer, sene frokoster, avslapning, oppvartning av mamma…. Ja, for hun er jo så flink til å stelle i stand og passe på at vi alle har det så bra. At jeg ikke liker det, eller ikke ser på det som en stor og viktig del av hele påsken ville jo bare vært en løgn. Minner meg tilbake til de yngre tider og den trygge, gode følelsen jeg alltid hadde når jeg bodde hjemme (♥).
Anyways, håper dere har det bra, hvor enn dere er, og virkelig nyter disse flotte helligdagene som vi har foran oss – sammen med de som dere er så glad i. Vi høres på torsdag. Da står grove vaffelhjerter på menyen.

Påske1 Påske Påske2

Påske3 God påske, folkens! Hilsen Bernt

2 Comments on Klar som et egg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *