Hello, together (som tyskerne så fint starter mailene sin med som de sender til mannen min på jobb, når det de egentlig prøver å si er «hei, alle sammen») Nå nærmer fridagene seg med stormskritt, dere, og for min del så gjenstår det kun en liten pilates gruppetime i kveld før helgen kan ringes inn, og virkelig bare nytes. Som nevnt tidligere så skal vi ha et lite familieselskap for meg og Gøran nå førstkommende søndag, så store deler av morgendagen tenker jeg nok at går med til ulike typer innkjøp og forberedelser relatert til akkurat dette. Ellers så har jeg og tante, bedre kjent som ”the dreamteam”, tenkt oss ut på nok en fjelltur sammen på lørdag, og akkurat dèt kjenner jeg at jeg gleder meg veldig mye til. Flere helger på rad uten en eneste en fjelltur i kroppen er streng tatt ikke det samme lenger, når en først er bitt av denne type basillen. Tante Berit var så fin her om dagen da hun sendte meg en melding på mobilen kun for å informere meg om at hun nå hadde kjøpt seg Polar pulsklokke, og at denne hadde sin helt egne ”tilbake-til-start-track-finder-funksjon som vi kunne bruke neste gang vi var ute på tur sammen. Med andre ord så trengte vi altså nå aldri mer å være redde for å gå oss bort, eller å ikke finne veien tilbake til start igjen. Hahaha! Kan tro jeg lo godt for meg selv der jeg satt og fant ut at det nok bare var til å anerkjenne det faktum at selv en liten fancy duppedings av en klokke, var bedre utrustet til å orientere seg rundt i terrenget, og finne de riktige løypene, enn akkurat oss to.

Noen som har tenkt på hva det er som de ønsker seg til jul? Eller kanskje flere av dere er litt sånn som meg, som egentlig alltid har noen godbiter og skatter som de går rundt og sikler og myser litt på – juletid eller ei. I går kveld så satt jeg meg faktisk ned og laget min helt lille liste over de ønskene som jeg mener veier aller tyngst for meg akkurat at the moment. Faktisk en utrolig gøy syssel å gjøre på en mørk høstkveld skal jeg si dere. Tror dog at den lille strenge stemmen inni meg som tydelig understrekte det faktum at dersom flere av disse ønskene mine skulle gå i oppfyllelse til jul, så måtte frøken Strømsvold ha vært overdrevent snill og grei i året som har vært, dessverre hadde HELT rett i akkurat det. But HEY, alle har lov til å drømme, ikke sant?! Og nå er det nå faktisk engang slik at jeg har like jo mye rett til å komme med mine ønsker, som sjeik Abdullah har med sine.

Dagens utfordring fra meg til dere blir rett og slett å finne frem go’stolen deres, gjerne med en god kopp med te ved siden av, og skissere ned svart på hvitt alle de unike private ønskene som dere måtte komme på. Tilgang til internett og google ved siden av for å sjekke litt rundt på de ulike prisene og forhandlerne, er en fordel. God fornøyelse, folkens – og KOS DERE! ♥

Ønsker

1. Boda Skins Kay Michael`s Quilted Biker 2. Valentino solbriller, V683s 3. Designer iphone6 cover/case (kontakt offisiell forhandler, eller kjøp kopiversjoner her) 4. Baderomsserien fra Menu (ligner litt på Vipp sine produkter, men er mye rimeligere). 5. Chanel Classic Flap Bag (kontakt offisiell forhandler – eller la være å kjøpe kopiversjoner her) 6. Elements Of Birds II (poster) 7. Burberry trench coat/kåpe 8. Burberry skjerf 9. Acne Jacy rib, navy

1 Comment on Ønsketenkning

  1. Mange kjekke ønsker her. Du kan iallefall få nr 6 ………….resten må eg tenke på. Man høster som man sår er det eit ordtak som heiter….så spørs det då golli om julenissen er snill i år óg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *