Nyttår27

Hei alle sammen og riktig GODT NYTT ÅR! Her kommer et forsinket blogginnlegg fra nyttårsfeiringen vår i Sirdalen. Jeg har flere ganger tenkt på å skulle lage et bildedryss til dere, men opplevd at de siste par dagene bare har vært så altfor hektiske. Om det er fordi noen (les: undertegnede) er blitt totalt hektet på serien Homeland, har skummet seg igjennom alle 4 sesongene ila fem dager, og ligger etter med samtlige av gjøremålene sine, vet jeg dessverre ikke noe om…
Fordelen, må i så fall være at det glemmes litt av både tid og sted. For begynner en først å tenke etter, på hvor alle årene er blitt av, og at vi nå er i 2015, tror jeg selv at den beste av oss kan bli en smule overveldet…..

Nyttårsfeiringen i Sirdalen var helt topp! Vi fikk låne en firmahytte igjennom jobben til svogeren min Alfi, og reiste opp onsdag formiddag. Følget bestod av meg og Gøran, søster og Alfi, og broremann Runar med sin kjære Alvilde. Mamma og pappa hadde på forhånd sagt seg villige til å være barnevakter for hele skokken av både barnebarn og hunder. Lenge leve foreldreenheten! ♥
Etter å ha pakket ut av bilene og fått i oss noe mat, tok vi oss en spasertur rundt om i «lokalen». Endelig var det vår tur til å få oppleve litt av det her hvite, magiske landskapet. Dagen gikk med til gode samtaler foran peisen, ivrige yatzy-dueller, nipping til edlere dråper med champagne, og en utsøkt 3 retters senere på kvelden. Her stod hvert par ansvarlig for hver sin rett. Menyen bestod av ovnsbakt geitost med mangosalat til forrett, brosme eller indrefilet med grønnsaker og potetpure til hovedrett og «the grand finale»; sjokoladefondant med blåbær og vaniljeis til dessert. Mmmmmm ♥. Jammen godt at de satte nyttårsforsettene ikke var gjeldene enda!

Nå gjenstår det bare å rette et stort «TAKK», til turfølget, men også til resterende familiemedlemmer og venner, for alle de fantastiske stundene vi har delt sammen i 2014. Jeg er i skrivende stund svært ydmyk og takknemlig ♥. Fortsatt fin mandag alle sammen.

Nyttår33

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *