FOR en dag – og FOR ET VÆR!! Ja, alle snakker om det fine været og det har jeg også tenkt å gjøre. Den deilige temperaturen som møtte meg på min lille formiddagstur med hundene mine tidligere i dag, er virkelig ikke hverdagskost, iallefall ikke her til lands, og er absolutt verdt å nevne. Strålende solskinn, ikke et eneste vindkast i trærne og tosifrede plussgrader gjør virkelig noe helt spesielt med humøret, iallefall hos meg, og nå venter jeg bare på at ting skal begynne og spire og gro litt rundt meg, med kommende lovord om sommerlige tider i vente.

For noen uker siden var jeg med på en ordentlig gøyal photoshoot i samarbeid med Centrumsgaarden i Sandnes. De skulle lage en brosjyre om seg selv, og trengte en modell til å vise de ulike tjenestene som de tilbyr. MIDT i blinken for en jente som meg som bokstavelig talt digger ALT som har med hår, sminke og fotografering å gjøre.
Tenk at jeg visste ikke engang at det lå et lite senter her i utgangspunktet. Gjorde dere? Uff, så trist å se hvordan det har blitt med alle disse store sentrene rundt forbi som totalt overskygger og soler seg i glansen av de som er mindre. Etter min mening «frarøver» de jo oss forbrukere for kjempegode tilbud og muligheter, siden det ofte er her, i de litt tilsidesatte og små butikkene, at man finner de ordentlige skattene.
Centrumsgaarden i enden av langgaten i Sandnes tilbyr alt fra tannhelsetjenester og frisører, til kosmetikk, asseccories og klær, og kan nok komme til å overraske noen og enhver av dere med sitt flotte utvalg. Både stilen og merkene i klesbutikken «minste føre» var virkelig appellerende til meg, og det er nok ikke siste gangen at jeg er innom her.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *