Knutemannen

…ja, for det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gi  til vedkommende, er det vel? Personlig bare elsker jeg førjulstiden og alt den kommer med; de sene kveldene, den lunefulle stemningen, forventningene, julegavehandelen…Men jeg skjønner at ikke alle har de samme relasjonene til høytiden som det jeg har, og at disse hva-som-skal-kjøpes-til-hvem-og-hvor-og-når-og hvordan dilemmaene ofte resulterer i søvnløse netter og mengder med ufrivillig masseproduksjon av kortisol (kroppens stresshormon). Under har jeg laget noen julegavetips til dere, faktisk ganske mange, som jeg håper kan være til hjelp og inspirasjon. Husk at denne magiske høytiden som vi nå snart trer inn i, skal være en tid preget av godt samhold og mye glede. Håper alle får en fin kveld. Her blir det god mat og film i armkroken til verdens beste ♥.

Julegaver1

1. Obagi Elastiderm øyekrem (favoritt ♥). Kjøp her2. Gavekort H&M. 3. Bestselleren «Et helt halvt år» og etterfølgeren «Den ene plus en». Kjøp her4. Smachbox O-Plump (favoritt ♥). Kjøp her. 5. Mascara fra Mac (favoritt ♥) Kjøp her6. Bukse fra Weightless (favoritt ♥). Kjøp her7. Luksuriøs GHD rettetang. Kjøp her8. Abonnement på Vi Menn. Kjøp her9. Garmin pulsklokke (testvinner). Kjøp her. 10. Blender fra Philips. Kjøp her.

 

Julegaver2

1. Fremkall bilder og putt de inn i rammer. 2. iphone 6. Kjøp her3. iPad Air. Kjøp her4. Lexington håndklær + accessories. Kjøp her. 5. Nyhet fra Kari Traa. Kjøp her. 6. Svipp baderom (favoritt ♥). Kjøp her7. Marc O`Polo bluse + rød leppestift (=sant). Kjøp her. 8. Casall Multi sports bh (favoritt ♥). Kjøp her9. Abonnement på Elle. Kjøp her.

 

Proactiv1. Sliter han/hun med kviser eller uren hud? Personlig hadde jeg ikke klart meg uten denne mirakelserien av noen produkter, som er et fast inventar i min baderomsskuff. Produktene kan brukes hver dag morgen/kveld eller ved behov som supplement til annen type hudpleieserie. Sta akne i ansiktet/på kroppen kan være et realt mareritt og resultere i store personlige komplekser. Gi en julegave du vil bli husket for. Prisen er KUN 399,- inkl. rens, tonic, dag/nattkrem og ansiktsmaske. Mer informasjon om Proactiv produktene finner du her.

Smykker12. Det trenger absolutt ikke være en oppbrukt, gammel klisje av en handling å ville gi noen en oppmerksomhet i form av et smykke, en ring eller noen øredobber. Elegante merker som Dyrberg Kern, Celine Engelstad og Swarovski, eller flotte smykkerier fra gullsmedbutikken være vel så gode alternativer til gave. Vær allikevel klar over gjenstandens underliggende betydning. For eksempel vil et par med øredobber fortelle at «jeg liker deg veldig godt, men la oss først bli litt bedre kjent og se hvordan vi fungerer i sammen». Mens et smykke fortelle at «jeg er blitt veldig glad i deg og er spent på hva fremtiden vil bringe». Og til slutt en ring (selv om det ikke er et frieri) som betyr «meg og deg for alltid”.

Fuelbox3. Ikke undervurder effekten av en god samtale! Gjennom samtaler skapes samhold, gjensidig nyskjerrighet og åpenhet, som er helt avgjørende aspekter i ethvert forhold mellom mennesker. Fuelbox er et fantastisk bra utarbeidet konsept, fra den lokale grunderen Berta Lende Røed, som brenner for den gode samtalen.
Men hva skal vi snakke om? På en spennende og underholdende måte får brukerne hjelp til å starte en samtale av Fuelbox sine 170 ulike spørsmålskort. Hver person trekker hvert sitt kort.

Fulebox kommer i flere ulike versjoner: Fuelbox parvesjonen. Dette er boksen for deg som vil ta vare på og styrke den gode samtalen i ditt parforhold. Menn; GLEM diamanter! Med denne gaven vil dere score uttalige flere poeng hos deres utkårede. Dette er virkelig en kjærlighetserklæring på boks fra han til henne. Fuelbox venneversjonen. En vellykket kveld i sammen med gode venner er ofte en kombinasjon av god mat og drikke og morsomme, engasjerende og interessante samtaler. Venneversjonen inneholder 170 kort med humoristiske, alvorlige og spennende spørsmål som garantert får fart på de gode samtalene, enten dere er to eller flere. Fuelbox familieversjonen. Her får dere anledning til å snakke om ulike temaer som gjør at dere blir enda bedre kjent, forstår hverandre mer og styrkes både som individer og som familie. Fuelbox Lederversjonen er for deg som ønsker å styrke ditt lederskap. Som ser verdien av gode samtaler for å skape utvikling, både hos deg selv og i organisasjonen. Denne versjonen inneholder 7 kategorier og 175 spøørsmål som skaper refleksjon og samtale/diskusjon ledere imellom. Kan også brukes sammen med en coach eller annen fasilator. Fuelbox koster 499,- (lederversjonen 1 199,-) og kan kjøpes her.

Jul
4. Gi en gave som varmer! (♥). Undersøkelser viser nok en gang at det vi nordmenn ønsker oss aller mest til jul er «opplevelse». Hva med en julegave som kommer til å gi mange små gleder i lang tid fremover? Lag tolv små konvolutter (en pr måned i 2015), hver inneholdende ulike former for opplevelse. Dette kan være alt fra planlagte utflukter (fjellturer, strandturer, piknikk i parken etc) til middag, hjemmemassasje, kinobilletter etc). Her er det kun kreativiteten som setter en stopper.

PT1

5. Hva med å gi vedkommende et gavekort på personlig trening? Hvert år rundt julehøytiden får jeg flere henvendelser fra familie/venner som ønsker å bidra til en bedre helse for sine nære og kjære. Det kan være alt ifra plager med vond rygg/stiv nakke, til opptrening etter skade, bygging av muskler eller fettreduksjon. Jeg selger pakker på 3, 6 og 12 timer, med priser på 2 250, 3 900 og 6 600. Som dere ser vil kostnaden pr enkelttime være lavere desto større pakken er. Alle pakkene inkluderer en kostholdsplan. Jeg har mulighet for å ta imot kunder både på Forus og på Bryne. For mer informasjon vennligst ta kontakt med meg på sissel@nestenperfekt.no.

bbhugme16. bbhugme er julegavetipset du ikke vil gå glipp av! Utviklet av 3 norske kvinnelige kiropraktorer er dette en multifunksjonell pute for svangerskapet og tiden etterpå. Overflaten er laget av økologisk bambus og endestykkene er i giftfri silikon (kan brukes som biteringer). Selv om den først og fremst blir markedsført til mor og barn har den et mye bredere potensiale. Ta puten med hjem og jeg garanterer at den vil bli like godt mottatt hos store som hos små. Personlig bruker jeg bbhugme som en ren kose- og klemmepute når jeg ligger på sofaen foran tv`en. Dette er et gjennomarbeidet og godt produkt vel verdt prisen sin på 1 399,-. Mer informasjon finner dere her.

Ostefat
7. Er vedkommende glad i ost? Hva med å kjøpe et lekkert ostefat og kombinere dette med alle mulige slags varianter av sorter. Pynt med litt druer og noen nøtter, og pakk det hele inn i silkepapir og celofan. En god vin som passer til formålet vil være prikken over i`en. Ønsker dere noe mer til gaven kan en ostekniv og/eller noen marmelader være greie alternativer.

 

4 Comments on Mine beste julegavetips

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *