De kaller den langfredag, og det håper jeg virkelig at den blir også. Slike nydelige dager som denne skulle egentlig aldri fått lov til å ende.
I dag våknet jeg klokka halv elleve til strålende solskinn utendørs. Da jeg kom ned i stua var resten av gjengen allerede godt igang med frokosten, så her vet en virkelig å komme til dekket bord.
Etter frokost rigget vi oss til på terrassen og har stort sett sittet her i hele dag. Er så koselig å høre fuglene kvitre og hinte så fint om vår i bakgrunnen, mens hundene leker sammen på gresset. Hytteidyll ♥.
I kveld står pinnekjøtt og hjemmelaga kålrabistappe på menyen. Siden jeg er vegeterianer, og har vært det i 13 år, spiser jeg laks i stedet. Dette er faktisk utrolig godt og smakfullt sammen med stappen.
Kom plutselig på at jeg helt har glemt å fortelle dere om kjøpet jeg foretok meg i Firenze, som jeg forøvrig er så utrolig fornøyd med å ha gjort. Ved byvandring i Firenze kan en ikke unngå å legge merke til alle de ulike lærbutikkene som dukker opp rundt hvert et hjørne. Personlig hadde jeg ikke vært inne på tanken om å anskaffe meg noen nye lærplagg, men selv den beste kan bli påvirket, right!? Og jeg tenker jo at dersom en plutselig finner ut å befinne seg i byen av lær og skinnvarer, så er man vel nesten forpliktet til å kjøpe med seg en souvenir hjem.
Inne på Misuri, en fantastisk flott lærbutikk midt i sentrum av Firenze, hvor forøvrig konen til Ivar jobbet, fant jeg meg en helt spesiell lærjakke. Mørkeblå i kalveskinn like mykt som fløyel. Siden jeg vet at denne kommer til å bli velbrukt velger jeg å se på det som et røverkjøp, selv om den streng tatt kostet meg en halv formue.

Håper virkelig dere nyter påskedagene sammen med familie og/eller venner. Ønsker alle og enhver en riktig god påske! ♥

_MG_9306

_MG_9397

_MG_9404Initialer i ekte gull

_MG_9465Mamma har heklet OL-lue til oss

_MG_9464-♥-

_MG_9431Blir aldri lei av å «pose»

_MG_9421Meg og Børre ♥

_MG_9476Råaste gjengen på Revøy

_MG_9489Har det godt på fanget til pappa

_MG_9468Bernt med sin trofaste følgesvenn, Mr. Bamse ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *