Titt tei, hei på dere og riktig god kveld i stuen! ♥. Føler meg næmest som farmoren min når jeg skriver «ja, tenk at det virkelig er 1 mai allerede». Hun var alltid så utrolig overrasket og fascinert over hvordan månedene og årene bare løpte avgårde, og snakket mye om den ene tingen som vi mennesker trolig aldri kommer til å få nok av her i livet – tiden.
Farmoren min var en utrolig søt og smart dame. Og jeg kunne nok ikke vært mer enig. For noen dager siden kom jeg over en artikkel om angrepet på World Trade Center i 2001. En hendelse jeg husker som om det skulle vært i går. Måtte faktisk sette meg ned og google om det aktuelle årstallet virkelig stemte.

I går var den store møbeldagen her til hus. I tillegg til det nye kjøkkenbordet og kjøkkenstolene fra Skovby, kom omsider leveransen som vi har ventet så lenge på fra Living. Loungestolene fra BoConcept som vi bestilte i desember måned. Her har det jammen meg vært mye surr, dere. Just saying……
Fra møbeldag til skippertak-dag. I dag reiste Gøran tidlig avsted til golfbanen, og da benytter jeg somregel anledningen til å rydde og vaske litt. Deilig å ha fått stuet bort mesteparten av vinterklærne. Nå forbereder vi oss på mildere tider i vente.
I tre tiden tok vi med oss hundene ut på tur. Selv om solen strålte så vakkert der oppe på himmelen, så var det faktisk utrolig kaldt ute. Brrrrrr! Jeg har sagt det før og jeg sier det gjerne igjen. Hva skulle vel Jæren ha vært utenom denne kontinuerlige vinden sin!? Godt at det finnes så varme og gode klær fra Bergans. Jeg tenker da spesielt for slike forblåste mennesker som oss.
Vi kjørte opp til Melsvatnet, for de av dere som er lokalkjent, og gikk oppover fjellene her, før vi avsluttet det hele med en runde rundt vannet. Er alltid så imponert over Bernt og Børre. Det er ikke få skritt disse knøttene våre legger bak seg i løpet av en tur som dette.

Nå har Gøran nettopp kommet inn dørene etter golfrunde nummer 2 for dagen. Absolutt ikke fornøyd med den første runden, valgte han å reise opp igjen. Den mannen der skal virkelig ha ros for engasjementet sitt, altså. Merker dog at hele meg puster lettet ut når han kommer smilende hjem igjen. Tørr ikke å tenke på hvordan natten hadde forløpt seg om ikke.

Sov godt alle sammen. Snart helg ♥.

2 Comments on Kom mai du skjønne milde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *