God fredag ♥. Nå i det siste så har jeg vært endel innom og tittet hos flere av de andre norske bloggerne  (ja, for man kan jo ikke unngå å snuse litt rundt iblant), og da har jeg sett at flere av de nå driver å poster endel innlegg omhandlende den hverdagslige sminkerutinen sin. Selv må jeg jo innrømme at jeg godt kunne tenkt meg å ha gjort litt av det samme, men at det dessverre nok hadde begrenset seg rimelig kjapt på selve innholdet til å i det hele tatt skulle kalle det for noe blogginnlegg. Jeg ser for meg at dersom jeg skulle ha laget en forklarende bildekollasj til dere, med en steg-for-steg på hvordan det skulle gjøres, så hadde det dessverre både startet, og stoppet, med produktet på dette bildet her:
Pynting i selve hverdagen har nok aldri vært helt min sterkeste greie, og mest sannsynlig så kommer nok dette av det lange hestelivet som jeg har hatt opp gjennom årene. Det fantes liksom ikke behov for det den gang. De dyrebare hestene mine så jo knapt noe forskjell om jeg gikk med maskara eller ei, og helt ærlig så tror jeg nok at de syntes at jeg var verdens peneste mamma, uansett sminke og utseende.
Nå skal det faktisk sies at jeg per dags dato har jeg kommet meg litt på vei, nesten som en liten milepæl bare i seg selv, og at jeg jevnlig går til fagpersonell for å få satt på vippeextensions på øynene (ja, hvor ellers liksom). I tillegg til det så kan jeg jo òg nevne at de to dagene i uken hvor jeg drar inn til Forus på jobb som PT, så dedikerer jeg også noen minutter til litt frisk «blush» i kinna. Vel, vel, vel. Ser man det, ser man det! Nå ble det jo plutselig et lite innlegg på hverdagsrutinene mine allikevel. Håper dere noterer godt! 😉
De få gangene der hvor jeg og Gøran skal ut på noe litt spesielt derimot, så snur jeg nok litt om, og fremstår en hel del annerledes enn hva jeg egentlig gjør til vanlig. HA! Dere skulle sett frøkna da. Da finnes det plutselig ikke grenser lenger for hvor mye man kan dulle og dalle seg til, og noen ganger så lurer jeg faktisk lpå om det blir slik litt for å ta igjen alt det «tapte». Jeg tror ikke at jeg kødder når jeg sier at jeg gjerne kan bruke 3-4 timer på bare selve sminken og håret. Og dersom jeg da i etterkant ikke ønsker å forlate huset komplett naken – nye 45 minutter ekstra for passende antrekk og accessories.
Det aller, aller beste for min del er selvfølgelig de gangene der hvor jeg lar latskapen få rå litt over, og tar en telefon til enten sminkøren eller frisøren i stedet. Da slipper man liksom hele dette bryet selv, og blir somregel 1000 ganger mer fornøyd enn hva man hadde blitt med egen prestasjon.
Anyways, på tide å komme til selve poenget med hele innlegget, kanskje …. Da jeg og Gøran var i Praha for noen måneder siden, så fant jeg E N D E L I G det som jeg har gått og lett etter i veldig lang tid. Dere sjønner nemlig det at etter at jeg gjorde endel research på nett helt i begynnelsen av året, så fant jeg ut at jeg hadde så veldig lyst til å prøve den prisbelønte foundationen til Armani; ”Maestro”. Men siden den kun har vært å opphente i et begrenset antall av butikkene her i Norge, og i utlandet generelt, så har jeg liksom villet vente med å bestille den til jeg fikk teste den ut live først. Men der altså, i Praha, dere, fant jeg altså herligheten. Selv om jeg ikke har rukket å prøve den ut noe mer enn kun ett par ganger, så må jeg ærlig innrømme det at en mer fløyelsmyk og deilig foundation enn dette, skal man jammen lete lenge etter (!!). Hele konsistensen er super tyntflytende og dekkevnen helt utav en annen verden. Armani Maestro koster rundt 500 kroner (ja, ikke nødvendigvis den rimeligste sorten i hylla), men er vel verdt hele prisen, spør dere meg.
Jeg kan jo også nevne det at de få gangene der hvor jeg ikke ønsker å ta på meg noen foundation i det hele tatt, men heller bare et lett strøk med noe pudderlignende- strøgreier (er dette et ord i det hele tatt?!), så synes jeg at MD sine produkter (golden fair) er et veldig godt og brukervennlig alternativ. Nå gjenstår det kun noen få småting før vi er klare for avreise til Marbella i morgen tidlig, og kan tro at vi gleder oss! Reisefølget vårt bestående av søster Anita, svoger Alfi og de to søte små er jo noen av de mest dyrebare som finnes, så selvfølgelig kommer det her til å bli ordentlig storsveis for alle sammen. Mange nye og gode minner til å ta med seg videre i livet.
Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld videre. Håper dere har det bra!

Spania1Pakke, pakke, pakke!

Spania
To som også hadde litt lyst til å være med ♥

2 Comments on F E R I E – med Armani Maestro

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *