TJO HEI, og riktig god lørdag til deg ♥.  I går la jeg ut et bilde av Gøran og meg (i allefall deler av han) på instagram, med følgende tekst tilknyttet; «på vei til….men kan ikke si så mye mer enn det – ennå». Og i dag så tenkte jeg å fortelle dere litt mer om hva dette handlet om.
I går formiddag klokka ti var jeg på plass oppe hos søster for å fikse henne på håret og ordne med sminke. To timer senere hadde jeg selv en avtale med min egen frisør, og to timer etter der igjen var vi alle sammen på vei inn til tinghuset i Sandnes – for å bevitne et giftermål. Kan tro bruden Anita var fin der hun stod ved siden av sin kommende ektemann Alfi, i sin kremfargede Hugo Boss kjole, med nydelig oppsatt hår (if I may) og sitt naturlige flotte smil (♥). Totalt fire forlovere hadde møtt opp i finstasen for å være vitner til disse to som kommende ektefolk å bli. Jeg må ærlig innrømme at det var en passe lettrørt og ydmyk søster som satt på første rad da de ga hverandre hvert sitt ja. Søster Anita betyr så uendelig mye for meg, og svoger Alfi har blitt et nært og kjært familiemedlem, så dette var stas, dere. STOR STAS!
Seansen var over nesten før den hadde fått begynt (les: ca 15 min), så jeg er veldig glad for at de har bestemt seg for å gjøre litt mer utav det med en litt større markering i juni. Et såpass minnerikt og flott giftermål som dette skal da ikke få forbigås i det stille. Vi gleder oss!

Etter tinghuset reiste vi videre inn til Stavanger, og følgende program her. Brudgommen hadde booket brudesuiten på Clarion Hotell for anledningen, og vi andre var hakket i hælene med superior rooms litt lenger nede i gangene. Etter en matbit på Egon (tror adrenalinet og sommerfuglene hadde gjort oss litt ekstra sultne) tok noen seg en liten blund på øyet, mens andre begynte å stæsje seg til for kvelden. Alle forlovere m/følge var invitert til en ordentlig helaften på Tango Bar og Kjøkken av brudeparet selv, og vi var tilsammen 8 personer. Siden flere av bildene ennå er under redigering, får dere en liten sneak peak fra timene våre sammen på hotellet i stedet. Men ta meg på ordet når jeg sier at middagen var av YPPERSTE kvalitet, og stemningen virkelig til å ta og føle på. Jeg er så ufattelig gla i disse menneskene her, og føler meg både ydmyk og takknemlig for å få lov til være en del av det hele. Etter mange rørende og morsomme øyeblikk, utsøkte smakopplevelser og gode drikkevarer, er dagen i dag kommet for refleksjoner og ettertanke – og litt kroppslig reparering (sistnevnte er KUN et resultat av en altfor god gårsdag). Nå står sofaslasking, pizzaspising og filmtitting på meny. Forsatt fin lørdag!

Giftermål12
Matbit på Egon

Giftermål11
….and so do I!

Giftermål10
Fin utsikt fra hotellrommet, selv om det var litt tåkete

Giftermål7
Søstre ♥

Giftermål Giftermål1Giftermål6Giftermål2Giftermål5Giftermål3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *