Happy monday, people! ♥ Nok en fantastisk dag ute i hagen. Føler meg direkte bortskjemt av alt det nydelige været som er nå til dags.
De siste tre dagene har jeg og Gøran virkelig stått på som noen helter for å bli ferdige med det «lille» hageprosjektet vårt. Merkelig det der, når det som i utgangspunktet er ment som et slags lørdags formiddag syssel, ender opp med å være et evigvarende vil-ingen-ende-ta-prosjekt. Vi har plantet, klippet, sådd og fjernet ugress til den store gullmedaljen. Syns det er så koselig å gjøre slike nevenyttige ting sammen med Gøran.
Jeg har alltid vært veldig glad i planter/blomster, men aldri hatt noe spesielt forhold til hage og hagearbeid. Å flytte til Eivindsholen har gitt meg et helt nytt syn på dette. Verdien av å kunne gå ut i sin egen hage, på sin egen plen, og sette seg i sine egne hagemøbler, er uvurdelig. Hverdager hjemme i fint vær har liksom fått en helt annen mening.
I formiddag reiste jeg bort til Horpestad Plantesalg for å kjøpe inn de siste nødvendighetene. Noe av det aller fineste med denne tiden på året må være hvordan naturen plutselig våkner til livet, og begynner å spire og gro. Kjenner jeg blir direkte glad inni meg omringet av alle disse nydelige fargene.

En av fordelene med å være nærmeste naboen til min søster og hennes familie, er at det somregel alltid kommer over besøk når vi er i hagen. I dag har både lille Sofie og Gabrielle vært på koselig visitt ♥
Jeg hadde aldri trodd at en hage, noen hagemøbler og litt planter/blomster skulle kunne gjøre denne forskjellen. Merker at til og med hundene koser stumpen av seg.
En erfaring rikere sender jeg nå utfordringen videre til de av dere som ennå ikke er i gang. Har du ikke en hage, sier du? Kjøp noen fargerike blomster til balkongen/terrassen, evt utenfor ytterdøren, og lag litt stemning. Send meg gjerne bilder av hvordan det hele blir seende ut.

 

4 Comments on Hageliv

  1. Så sommerlig og flott terrassen og hagen har blitt. Med litt investering av penger og arbeid blir uteplassen ein drøm for både 2 og 4 beinte. Flotte krukker med oliventre og margeritter. Håper på mange kaffe- og vininvitasjoner, klart eg og pappa kjeme.

  2. Hallo! 🙂 Så flott det er blitt! Dette er stor forandring siden sist vi var der! Gleder oss til å besøke dere en vakker dag!;-) Først gleder vi oss til dere snart kommer til oss! 🙂 Hils alle! Klemz fra oss litt lenger nordvest! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *