God torsdag, folkens! På mandag fikk jeg og Gøran vår aller første leveranse fra Godtlevert.no, og siden jeg tror at det kan være flere av dere der ute som er litt nyskjerrige på akkurat dette, deler jeg litt tanker og erfaringer gjort så langt i ordningen.
Som folk flest må jeg ærlig innrømme at jeg var en smule småskeptisk da det banket på døren for et par uker siden, og en salgsrepresentant stod klar utenfor til å bare fyre løst. Er det nemlig noe jeg i bunn og grunn pleier å stille meg ganske så kritisk til, så er det å måtte oppgi mesteparten av de aller helligste personaliane mine, etterfølget av en signatur. Men dette gikk egentlig forbausende greitt.
Nå skal det nok sies at hadde det ikke vært for at det ikke er noe bindingstid på dette, og at man når som helst kan gå inn på «min side» og både kansellere så mange ukentlige leveringer som man ønsker, i tillegg til å avslutte kundeforholdet anytime, så hadde jeg nok aldri valgt å latt tvilen komme denne ivrige og svært så hyggelige salgsrepresentanten til gode.

Pakken og oppskriftene som jeg bestemte meg for å prøve ut, baserer seg på Grete Roede prinsippene, men er satt sammen av mesterkokk Ole Martin Alfsen – bedre kjent fra 4 stjerners middag på TvNorge. Hovedfokuset i samtlige oppskriftene ligger i selve grønnsaksdelen, og hvordan man på best mulig måte kan tilberede disse.
Hver mandag fremover vil vi få levert hjem ulike typer råvarer og oppskrifter fra Godtlevert.no, noe som forhåpentligvis vil være med på å gjøre hverdagene våre enda litt enklere – og fattigere. For det er jo ikke til å stikke under en stol at dette her koster litt. Prisen vi betaler for Roedemenyen er 695,- kroner i uken (uten ekstra kostnader), så jeg tenker jo at til syvende og sist må det bli en prioriteringssak for hver enkel. Gøran er nok litt i den gata at han ser på det som latskap, mens jeg velger å fokusere på friheten som det kan gi. Friheten til å gjøre litt andre ting enn kun sunn matlaging og kjøkkentjeneste.

På mandag laget vi vår aller første middagsrett fra Godtlevert.no, og på menyen stod pannestekt sei med kokte høstgrønnsaker og urtedressing. Mmmmm – KJEMPEGODT! Selv har jeg nok aldri vært den veldig store kokkekunstneren på kjøkkenet, men mer hatt et rent «profesjonelt» forhold til maten og matlagingen, der meningen har vært å kun lage energi eller «fuel» til å kroppen og organismene. Så her må jeg faktisk ærlig innrømme at jeg har fått en litt ny giv – og motivasjon.
Oh, og før jeg forlater dere så må jeg jo ikke glemme å fortelle dere om den desidert største og positive fordelen med hele denne ordningen – iallefall for meg. For første gang på så lenge jeg kan huske spiser nå faktisk jeg og Gøran middagene våre SAMMEN igjen!! (♥). Den ene halve timen som vi normalt bruker på å konsumere ned føden vår på kjenner jeg virkelig er blitt gull verdt for meg, og jeg må ærlig innrømme at jeg jo HELT hadde glemt hvor koselig dette egentlig er – å ha litt kvalitetstid sammen ved bordet.

Så der har dere det, folks! Mine meninger og tanker rundt dette med hjemlevering av mat og Godtlevert.no. Nå kjenner jeg faktisk at jeg sitter her og smågleder meg allerede til morgendagens oppskrft og nye kokkeleringskunster på kjøkkenet.

Adios, amigos! ♥

GodtlevertGodtlevert1
Godtlevert2Godtlevert3Godtlevert4Godtlevert5

1 Comment on Godt levert

  1. Såg skikkeligt delikat og sunt ut. Viktigt å «ete» både med auge og munn. Spennande å følge dokke to. Kanskje det resulterer i 2 mesterkokker? Lykke til :O)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *