God torsdag ♥. Har dere det bra? På tirsdag så hadde jeg den andre timeavtalen hos den relativ nye frisøren min, og opplevelsen nok en gang kan ikke sies for å være noe annet enn utrolig bra, og svært så tilfredstillende. Etter flere år som trofast kunde på en frisørsalong her på Bryne, så kjente jeg rett og slett at jeg var klar for litt nye impulser. Det store spørsmålet og den nyskjerrige følelsen om det virkelig fantes noe annet der ute som jeg kom til å bli fornøyd med, og eventuelt hvor i alle dager dette skulle være, surret inni meg i flere uker i forkant før jeg endelig bare bestemte meg for å «go for it».
Alle som har vært fast kunde på den samme salongen i flere år etter hverandre, og som nærmest har fått et slags type veninneforhold med frisøren, vet hvor vanskelig det kan være å bare skulle avslutte det hele, og bryte med alt av kjente tradisjoner. Snille, gode og alltid så omtenksomme Tone på Hans og Grete har virkelig hjulpet meg opp igjennom årene, med alt fra problemstillinger knyttet til hår og farge, til mer privatliggende temaer. Av og til så kan man jo ikke annet enn å nesten synes litt synd på de utsatte frisørene våre, som stadig blir bombardert og overøst av alle mulige slags psykolog-lignende følelser – enten de vil det eller ei.
Det som nok startet det hele for meg var etter en samtale med en tidligere kollega, som snakket så varmt og så flott om en liten «one-of-a-kind» frisørsalong, beliggende i Sandnes. Etter å ha gjort litt research på egen hånd så fant jeg også ut at «ryktet» ville ha den til å være i en klasse helt for seg selv, og at teamet som jobbet her både var faglig dyktige og utrolig serviceinnstilte. Noen skrev til og med at menneskene på Made in Heaven var av en helt egen, spesiell sort …
Eier (eller kanskje det er deleier? …) av salongen, Mette, var frisøren som jeg booket meg inn hos den aller første gangen, og for meg så ble det virkelig en fulltreffer på alle måter. En mer fagsterk og dyktig, men samtidig så ydmyk og snill frisør/person tror jeg jammen at man skal lete lenge etter.
På tirsdag, mens jeg forøvrig satt der og ventet på at stripene skulle bli ferdig (kan vel streng tatt sammenlignes med følelsen av å måtte sitte og se at maling tørker), så overhørte jeg en samtale hvor det ble nevnt at salongen var nominert i kategorien beste frisørbedrift 2016, og at det bare var 4 (!!) salonger i hele landet som var med i akkurat denne klassen. Herrepitter, så utrolig gøy, da! Man føler jo virkelig at alle inntrykkene som man sitter inne med blir forsterket, når man blir gjort oppmerksom på at det finnes mengder av mennesker der ute, for ikke å snakke om en fagjury, som mener akkurat det samme som deg.

Denne gangen så valgte jeg å farge håret mitt litt mørkere, og må nok ærlig innrømme at det i etterkant føltes hakket mer komfortabelt nå, enn det gjorde sist gang når jeg prøvde meg på stuntet. Tror rett og slett at en viktig ting som akkurat dette (iallefall for meg som er over middels interessert i utseende), rett og slett bare må få gå seg litt til over tid. Sist gang da jeg prøvde meg på det samme så fikk jeg jo bokstavelig talt hjerte-sjokk hver gang jeg gikk forbi speilet, og endte selvfølgelig fint opp med å bare bleke det tilbake igjen etter en drøy ukes tid. Mette sa så fint til meg på tirsdag at hele gløden og den gode fargen i ansiktet mitt kom mye bedre frem nå når jeg er litt mørkere, og det må jeg faktisk si meg ganske så enig i. Noen knakende dårlige selfie-bilder tatt med mobilen får dere her.

Frisør4Frisør5Frisør3Tenkte også å nevne sånn helt på tampen her i dag, at til de av dere som bruker silversjampo til vanlig innmellom vaskene, så har jeg nå et enda bedre alternativ å komme med. Selv så har jeg brukt Loreal sin Silver Gloss Protect System så lenge jeg kan huske, men har nok alltid følt at håret har blitt kjølnet noe unøyaktig til tider. I tillegg så har jeg også opplevd at den kan være relativ hard mot den sensitive hårbunnen min.
Shu Uemura heter det nye underverket som jeg har anskaffet meg, og denne her er bare utrolig bra, dere. I tillegg til å være både skånsom og mild for hodebunnen, så lysner den virkelig HELE håret nøyaktig hver eneste gang, og etterlater ingen lysere (les: lilla/blå partier. Shu Uemura er rett og slett en kur som skal i håret etter selve sjamponeringen, og som skylles ut etter ca 5 min.
Merk dere at selv om dagens lille innlegg flommer over av superlativer, så er det ikke blitt sponset eller avtalt på forhånd, og kun ment som en frivillig hyggelig gest – fra en ekstremt fornøyd og tilfredstilt kunde.

Frisør2

2 Comments on Forandring fryder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *