MANDAG – min absolutte favoritt! ♥ Med go`følelsen i kroppen etter helgens storflotte besøk, sitter jeg her og skriver til dere. Håpefull og optimistisk, er jeg klar for å ta fatt på en ny uke, og de nye mulighetene denne måtte bringe. For ikke bare har jeg overlevd en killer benøkt på gymmet tidligere i dag. Jeg kom meg også helskinnet igjennom den «fryktede» familiehelgen. Husker dere hvor stresset jeg var i torsdagens blogginnlegg?!?! Hver eneste gang vi venter førstegangsbesøkende til hjemmet vårt blir jeg bare helt satt på tuppa og fullstendig umulig å ha med å gjøre. Da kjemper jeg en iherdig kamp imot den indre stemmen min, som driver meg til vanvidd og pisker meg rundt, helt til alt er 110% på stell og perfekt (iallefall nesten perfekt) for et førstegangsinntrykk.
Fredag ettermiddag hentet vi familien til Gøran på flyplassen, og et par timer senere var det dags for mingling hjemme hos oss. Utrolig spennende, og litt skremmende, å skulle samles begge sider av familien, for aller første gang. Men kvelden passerte knirkefritt, dere, og de ganske så hektiske morgentimene mine tidligere på dagen gikk helt i glemmeboken. For ikke bare ble den hjemmelaga glutenfrie pizzabunnen min utrolig vellykka, men alle samtalene fløt så naturlig lett, og stemningen i huset var virkelig til å ta og føle på. Et bedre førstegangsmøte kunne jeg ikke ha drømt om! For dette er jo absolutt ikke noen selvfølge, er det vel, det at alle familier klikker så bra sammen…..

Lørdagen gikk med til litt sightseeing, kafébesøk og spankulering rundt i Brynes gater, før dagen ble avsluttet på restaurant Bølgen og Moi i Stavanger. Maten her holder bare en så utrolig bra standard hver eneste gang vi er innom. Imponerende! Bildedryss fra en fantastisk minnerik helg kommer her som lovet.

Mmmm, nå kommer det kveldsmat til meg her. Mager kesam med nøtte- og frøblanding, kokos, bær og revet mørk sjokolade på toppen. Dette skal nytes. Håper dere har en deilig ukestart! ♥

4 Comments on F for familie

  1. Tusen takk for oss Sisselmor! Vi ble tatt så vel imot, og har hatt en fantastisk koselig helg med deg og Gøran og din familie!:-) Dere har intet å frykte vedr vertskapsevnene! :-)) Alt var helt supert! Go klemz fra oss til dere to og din flotte familie! :-)))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *