God fredag, folkens! For en fantastisk innledning til helgen med dette nydelige været. Bobler jo nesten over av godfølelse og energi her. Tror sol og varme må være en av de mest effektive boosterne dersom man ønsker å bli høy på livet. Akkurat nå koser hundene seg ute på balkongen i solen. Gøran er reist opp på golfbanen for å tørrtrene litt på «svingen», så da benytter jeg anledning til å sette meg ned i fred og ro og skrive noen ord til dere.
I dag formiddag hadde jeg en avtale med sjønneste Ingeborg Skrudland. Siden jeg ikke har vært helt fornøyd med skarpheten og kvaliteten på bildene mine tatt til bloggen, valgte jeg å forhøre meg med henne. Hun er jo bare en helt fantastisk dyktig og flink fotograf, med øye for de minste detaljer. Siden jeg ikke har rukket å vært på besøk i det nye huset, fikk jeg meg først en guidet omvisning. For en opplevelse det var å sprade rundt med alle de fascinerende bildene som hang på veggene.
Etter et svært så lærerikt lynkurs i kameraets manuelle innstillinger, testet vi det ut etterpå. Kunne selvfølgelig ikke la muligheten til å posere litt gå fra meg.
Rundt lunchtider hadde jeg en ny avtale, med en like flott jente, Anne Bjørnevoll. Noen av dere kjenner henne kanskje igjen fra programmet «den siste viking», som går på tv norge. Jeg og Anne ble gode veninner for mange år siden, da vi begge holdt på med hester. Tror ikke vi har sett hverandre på over ett år, så dette var virkelig et gledelig gjensyn. Er så uenedelig gla i den jenta der ♥. Vi ble sittende en god stund på Jordbærpikene. Nydelig mat, forresten.
I tre tiden var jeg innom gymmet (les: Club Athletic) for en liten styrkeøkt og litt filming. Mer informasjon kommer i morgendagens blogginnlegg. Stay tuned!
Vet ikke med dere men nå ser jeg virkelig frem til helgen, med late morninger, lange, gode frokoster og kvalitetestid sammen.
Nå er det straks ut på litt innkjøp av dagligvarer. Så tenker jeg resten av fredagskvelden går med til felles matlaging, litt vin i glasset, en god film og den trygge, fantastiske armkroken å krype inntil ♥.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *