Hei tirsdag! Nå sitter jeg her med en god kopp med te foran meg, og hører på høstvinden som bare uler ifra seg rett utenfor. Det er igjen tid for å se seg litt tilbake, mimre, og vie noe minutter til alt det utrolig kjekke som har skjedd på fronten vår ila de siste par dagene. Denne helgen her går definitivt rett inn i boken hos meg som en minnerik opplevelse, og kan vel egentlig greit oppsummeres med kun tre ord; en familiær affære. Jeg kan virkelig ikke huske sist vi hadde en såpass sosial og koselig helg innad familien som akkurat denne (bortsett fra når vi er på reise da), og jeg tror nok at jeg snakker på alles vegner (les: mamma, pappa, broremann, søster, Gøran, lille Sofie og Norah, Alfi, Alvilde, Erling og tante), når jeg sier at det er ingen av oss som streng tatt kune hatt noe bedre familiesamhold enn akkurat dette. I fare for å høres helt instagram-klein ut nå, så advarer jeg dere på forhånd, og fortsetter skrivingen med å si at akkurat i dette øyeblikket her, hvor jeg befnner meg nå, så tror jeg ikke at jeg kunne følt meg mer #heldig #takknemlig og #priviligert over de menneskene som jeg har rundt meg, enn hva som er tilfelle (♥).

Siden Gøran har vært bortreist en god del nå i det siste, så har vi hatt flere serieepisoder liggende å ta igjen før den kommende nye uken stod for tur. Helgen og fredagskvelden for vår del ble dermed startet med en aldri så liten treningsøkt, etterfølget av ordentlig koselig seriemaraton vedvarende langt inn i de sene nattestimene.
På lørdag formiddag dro vi avsted på litt shopping og gaveinnkjøp, før vi var klare for helgens aller første bursdagsfeiring hjemme hos tante Berit (som for anledningen fylte 55). Her ble det servert laksemiddag, karamellpudding, kaker og kaffi, og jeg tror neimen ikke at vi var ute av døren før rett over klokken ti. De sier at tiden går fort i lystig lag, og det må jeg jammen si meg svært enig i. Kjempekoselig var det virkelig!

På søndagen dro jeg og tante avsted på en liten løpetur i Njåskogen, mens Gøran tok seg en tur bortom gymmet for en styrkeøkt i stedet. Vet neimen ikke om det var på grunn av det ene lille kakestykket som jeg klarte å «trykke i trynet» kvelden før, eller bare fordi at dagsformen generelt var noe redusert, men FY SØREN så tung og hard denne løpeøkten føltes på kroppen. Jeg trodde jo virkelig aldri at den noen ende skulle ta ….. Den her sinnsykt demotiverende og ubehagelige følelsen som man får når man er så utrolig skuffet over egen prestasjon, i tillegg til at man bokstavelig talt er på nippet til å kaste opp, unner jeg faktisk ingen.
Senere på dagen (nærmere bestemt klokka tre) var det igjen klart for feiring, og denne gangen var det søster Anita (som ble 29), og for vår fantastiske pappa (med farsdagen) som skulle i bresjen og jubileres. Mamma hadde for anledningen laget sin kjempegode hjemmelagede pizza (med en helt egen vegetarvri til meg of course), etterfølget av en god sjokoladekake og kaffi til dessert (hvor skal det ende …. ).
Som en liten vri på farsdagsgaven i år (og da tenker jeg egentlig alt utenom de tradisjonelle boksershortsene og deodorantene), så valgte jeg og Gøran å ta med oss mamma og pappa på kino i stedet, for å se den nye James Bond filmen senere på kvelden. Selv om jeg nok aldri har kunnet skryte på meg å ha vært særlig fan av disse filmene generelt, må jeg faktisk ærlig innrømme at jeg ble relativt overbevist etter akkurat denne. Om det har noe som helst å gjøre med Daniel Graig i scenen med bar overkropp, er jeg neimen ikke sikker på …. Men måten hele denne filmen var lagt opp på, dere, med alle de gode skuespillerpresentasjonene, den engasjerende musikken og den ganske så spennende handlingen, gjorde det hele til en fantastisk kul og artig opplevelse å overvære. Virkelig en kinoanbefaling fra min side.
Ønsker dere alle en fortsatt fin tirsdag. Håper dere har det bra!

Bond
Klare for Bond!

2 Comments on En familiær affære

  1. Veldig kjekke og innholdsrike helg. Forstod det var lenge sidan eg og pappa hadde vore på kino då me ikkje skulle til den kjennelige Sandnes kino bygget og stolane som du før fekk vondt i ryggen av og tresmak i baken var bytta ut med goe lenestoler og ryggen kunne settes i revers. Kjempeopplevelse, må ikkje bli lenge til neste film.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *