God mandag alle sammen, og hei på deg 29 desember. Er du her allerede?? Det føles jo som om denne julehøytiden er over før den i det hele tatt har fått begynt. *sukk* Har dere hatt noen fine helligdager? Det har vi også. Eller, det vil si at det er den korte versjonen på spørsmålet og at den lengre versjonen, er noe lengre. For julen i år ble ikke helt sånn som forventet. Og det frustrerer meg alltid. Når ting ikke går som jeg har planlagt…..
Julaften startet perfekt! Den tradisjonsrike julefrokosten oppe hos mamma og pappa med kalendergaver, god mat og drikke, kaffedrøs, julekaker og Askepott på tv, ble i år, som i fjor, en stor suksess. Middagen og selve feiringen senere på kvelden var intet unntak; topp stemning, med topp mennesker – og helt etter planen! Men så ble det endringer. For 1. juledag hadde vi planlagt å reise opp til Stord for å besøke mamma`en til Gøran. Dette var virkelig et etterlengta besøk for vår del, og vi hadde gledet oss kjempemye begge to. 2. juledag skulle vi fortsette reisen videre opp til Voss, og tilbringe 3 dager i sammen med hele familien min på hytta i Rasdalen. Nysnøen var kommet, så alt låg tilrette for noen skikkelig late romjulsdager med gløggkos foran peisen, god mat og drikke og sene nattestimer med David Letterman på tv. Også gledet jeg meg veldig til å få se Gøran stå på snøbrettet sitt igjen, etter å ikke ha fått kjørt på flere år.
Enden på visa ble selvfølgelig noe HELT annet. 1. juledag ligger både jeg og Gøran strekk ut, på hvert vårt baderomsgulv, med vulmende magesmerte og spysyken. Hele turen må kanselleres, og alle planene våre går bokstavelig talt rett i dass!

Jul30

Først nå er jeg evig takknemlig for at jeg kjøpte dette gode pleddet mitt, for det har virkelig vært en varm og god venn for meg ila disse sykedagene. Og faktisk, når bare den intense kvalmen og uroen i kroppen først ga seg, så hadde vi det ganske så «OK» her hjemme også. Har ikke tall på hvor mange episoder med Broen vi har sett eller hvor mye te som er drukket. Men vi snakker definitivt rekorder, dere! Vi har hatt tidenes sløveste sløvedager, og en stor del av meg har faktisk nydt det ♥.
Det lille jeg har tatt av bilder fra julefeiringen vår får dere her. Ønsker alle sammen en fortsatt fin mandagskveld, og virkelig nyt den resterende tiden som er igjen av romjulen. Før vi vet ordet av det våkner vi opp i 2015. Djizess!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *