Tulipaner

Vet dere, at nettopp litt av hele sjarmen med det å bo på dette lille intime og koselige stedet som Bryne, er for meg alle de søte små butikkene som man støter på innimellom, og som man etterhvert opparbeider seg et helt unikt forhold til. Jeg kan faktisk veldig godt skjønne at folk kommer langveisfra for å oppleve akkurat dette som vi har, for ikke bare er servicen helt upåklagelig og av ypperste klasse, utvalget er ofte betraktelig mye bedre, og mer tilpasset deg, enn i de fleste større byene.
Dagens antrekk kommer fra mine to absolutte favoritter her på Bryne; Simone og Hans og
Grete. Sistnevnte er både frisørsalong og klesbutikk, for de av dere som ikke visste dette.
Da jeg var ute på handel for et par uker siden hadde de allerede begynt å få inn mange av sine lekreste vårnyheter. Og her er det mye fint å hente skal jeg love dere! Alle de nydelige pastellfargene gir virkelig assosiasjoner til sommer, sol og lysere tider i vente.

cardigan Second Female (Hans og Grete) 1449,- ♥ bukse 5unit (Simone) 899,- ♥ skjerf Hemisphere (Simone) 1699,- ♥ sko Tiger of Sweden (Simone) 1599,-

Antrekk5 Antrekk3 Dagensantrekk2 Antrekk2

Senere er i kveld blir det onsdagsdate med søteste veninne og frilandsfotograf Ingeborg Skrudland. Vi skal spise middag i sammen, også skal hun forhåpentligvis lære meg noen nye kunster om bilde- og kamerainnstillinger. Personlig synes jeg dette er kjempevanskelig, å få til ordentlig bra bilder, så all hjelp her mottas med STOR takk!

Håper dere har det bra! Forsatt fin onsdag, kjære lesere ♥.

3 Comments on Dagens antrekk

  1. Så vårlig og flott antrekk. Heilt enig med deg Sissel, servicen er heilt topp og utvalget er utsøkt. Eigaren av desse butikkane handler bare inn til oss kunder frå øverste hylle. Ikkje uten grunn at me storkoser oss når me handler her.Trenger ikkje reise utenlands for å shoppe når me finner det aller finaste på Bryne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *