Juleverksted23

God lørdag til dere ♥. Her i husstanden nr. 24 har freden senket seg. Kanskje litt for mye for egen smak. For faktumet er at jeg har blitt så vant til å ha bestisen min Gøran rundt meg, så når han ikke er her kjenner jeg virkelig at jeg savner han. På torsdag reiste Gøran, pappa, min bror og min svoger til Belek, Tyrkia, for å spille golf. Dette var i utgangspunktet ment som en bursdagsgave fra meg og min søster til mennene våre. Ekstra hyggelig var det jo da pappa og broremann også valgte å joine. For det jo så gøy når alle sammen kan ha noe til felles. Hotellet de bor på er et all-inclusive fem stjerners spa hotell, beliggende i det kjente golfstrøket Belek. Da jeg snakket med de i går hadde de vært opp klokka 05.30 for å spille golf. Zzzzzz! Det hadde ikke vært meg. Men utrolig gøy at de koser seg!

Når gutta krutt er borte benytter vi gjenværende husfruer anledningen til å stelle i stand en aldri så liten sosial sammenkomst, bare for å kose oss litt ekstra. I går kveld var vi samlet oppe hos Anita på en koselig sladrekveld med taco, rødvin og juleverkested. Åh, som jeg beundrer den fantastiske søsteren min. Hun er så utrolig flink til å invitere og samle familien. Med to små unger kravlende/løpende rundt i huset hadde hun laget maten, ordnet med deigene, vasket og ryddet huset, fyrt opp i peisen og tent stearinlysene, slik at det bare var for oss andre til å komme til dekket bord. Du er virkelig et forbilde, søs! ♥ I tillegg til julekule- og karamellaging fikk vi alle utdelt en slags «tekstil utfordring». Her skulle vi først ta en titt på de originale modellene,  for så å prøve å lage så identiske disse som mulig. HA! Vent til dere ser mitt tapre forsøk…..
Ellers ble det mye latter og ablegøyer da vi skulle ta fatt på karamellene. Tror samtlige av oss fikk en helt ny respekt og ydmykhet for de som lager de hjemmelaga karamellene man finner i butikkhyllene. For makan til utfordring, dere! Dette var virkelig ikke enkelt, og personlig hadde jeg ikke betalt en eneste krone for de som jeg selv klarte å opparbeide.

Nå tenker jeg meg ut på en rolig løpetur. Kjenner at kroppen er både stiv og støl etter gårsdagens styrkeøkt. Håper dere har det bra!

Juleverksted17

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *