HO HO HO, og riktig god mandag-etter-første-søndag-i-advent ♥. Tenk at vi snart er i desember, dere! Det er nok langt flere enn meg som gleder seg til både førjulstiden, men også til de koselige helligdagene sammen med familiene våre. Jeg har alltid hatt et utrolig kjært og godt forhold til selve julehøytiden, og omvandles nesten alltid til et lite barn når det hele skal ringes inn og begynne.
I dag så håper jeg virkelig at samtlige av dere lesere er hakket bedre, og i betydelig sprekere form, enn hva som er tilfellet for undertegnede selv. Etter at vi kom hjem fra Spania på lørdag har det streng tatt bare gått nedover med helsen, og i går kveld så slo det virkelig inn for fullt. Jeg har rett og slett blitt superforkjøla, dere, med alle mulige typer symptomer som måtte medfølge her. Brrrrr! Skjønner forøvrig godt hvordan kroppen på sin helt egne måte velger å respondere til den sjokkerende omveltningen fra 20 grader pluss og sol, til nesten minus på stokken og et ordentlig surt «jærvær». Akkurat nå lengter jeg bare så sinnsykt tilbake til de nydelige solskinnsdagene som vi hadde sammen med søster og co, på den fantastisk flotte og deilige spanskekysten!

En aldri så liten opptur på dagen i dag har allikevel vært noe som jeg har gått og gledet meg til i flere uker nå. For i samarbeid med motebutikken Monique Trend på Nærbø (denne bør dere virkelig sjekke ut om dere er lokale), så har jeg fått den store æren av å rigge i stand en fantastisk jule-giveaway, der en heldig vinner vil få muligheten til å ta med seg hjem et helt sykt flott sett fra Dyberg Kern. Det ene bildet av meg selv i denne giveaway`en, hvor jeg da har på meg samtlige av produktene som vi deler ut, tok vi nede i Spania, og ble streng tatt en hel dags seanse med profesjonell sminke, klær og annet stæsj. Snakk om å føle seg som en ordentlig modell-for-en-dag, da. Ufattelig artig og kjempegøy!
For de av dere som ønsker å være med i trekningen og konkurransen, kan dere gå inn på bloggen min sin hjemmeside på facebook (nestenperfekt), og følge instruksene her. LYKKE TIL!

Nå skal jeg straks ned og lage meg en god kopp med te, krype under det gode og myke pelspleddet mitt (som forøvrig ER falskt), og manne meg opp til litt lett husvask om en drøy times tid. Jeg har også store planer ila kvelden om å begynne så smått med pakkingen til selve familieturen som vi skal ha førstkommende torsdag, men vi får nå se hvor fristende akkurat dette blir når det først kommer til stykket. Krysser virkelig alt jeg har av både fingrer og tær på at jeg blir frisk og rask til møtet med svigers i helgen.
Håper dere har det bra, og at alle sammen virkelig bare nyter mandagene sine – friske og raske til sinns. Spør dere meg kan det faktisk ses på som en relativ stor gave i seg selv – det å ha helsen i behold! Snufs-snufs fra meg ♥.

Dyrberg-Kern

2 Comments on Crazy jule-giveaway

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *