Fritz5

Åh, i går hadde jeg en så utrolig flott og sprudlende ettermiddag/kveld sammen med de beste vennene.
You guys rock! ♥ Klokka 13.30 bestemte vi oss plutselig for å delta på champagnelunsjen arrangert av Fritz Bar og Lounge. Til vanlig pleier jeg å bruke nærmest et millennium i forkant på å planlegge sminke og hår, så dette ble virkelig å kaste seg rundt for min del.
Vel fremme var de andre allerede godt igang med lunsjen. Jeg vet, fashionably late as always.
Sammen med pastasalaten bestilte Gøran to flasker med Prosecco til oss. Ikke overraskende begynte denne frøkna å surre allerede etter første glasset. Da sitter praten alltid løst, og i godt selskap med fortrolige venner rundt meg finnes det #nofilter.
Jeg og en kompis begynte å snakke om bloggen min, og hva hans meninger omkring denne var. Jeg fikk veldig mye skryt, men han savnet likevel å se den typiske Sissel karakteren som han kjenner så godt fra virkeligheten av.
Et av temaene som ble tatt opp under lunsjen i går var Botox, og siden jeg nå har fått streng beskjed om å være litt mer meg selv her inne, deler jeg like gjerne med dere hvilke tanker og erfaringer jeg hadde å komme med om dette.
Det siste halve året har jeg slitt mye med tørre og såre øyner, som etter nylige undersøkelser har vist seg å være forårsaket av betennelse under øyelokkene. Dette gjør at jeg har måttet erstatte linsene med briller en stund fremover. Som et resultat av mye mysing og anstrengelser rundt øyepartiet har både sinnarynken og smilerynkene ut fra øynene blitt mer markerte. Det var ikke før etter at jeg overhørte to damer på jobb snakke om sine erfaringer med Botox, at jeg bestilte meg en time selv inne på Akademiklinikken i Stavanger.
Personlig er jeg superfornøyd med resultatet, og i etterkant har jeg snakket med flere som bruker det jevnlig, enten det er for utseendes skyld, hodepine/migreneanfall eller en reduksjon av større svetteutbrudd.
For meg har den eneste bivirkningen vært litt hodepine i.f.m håndstående øvelser på treningen.
Er det verdt det, og hadde jeg gjort det igjen: ABSOLUTT!

Ønsker dere alle en fin søndag videre, med eller uten Botox! ♥

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *