Nå er jeg jammen meg reiseklar igjen, dere.
For litt over to mnd siden bestilte vi oss en langweekend til Roma sammen med Kim og Paul, to av våre aller nærmeste venner, og nå går flyet vårt allerede førstkommende onsdag kl 06.05, så her hjemme er jeg virkelig i forberedelsesmodus. De første timene av dagen gikk med til vasking og rydding av huset. Er så utrolig mye mer koselig å komme hjem til et rent og pent hjem. Dessuten er duften av grønnsåpe sammen med frisk vårluft utenifra absolutt ikke å forakte en mandag formiddag.
Rundt lunchtider bestemte jeg meg for å angripe det store strykelasset med klær, som virkelig bare har ligget der og blitt utsatt. 2,5 timer senere og jeg kunne endelig skimte bunnen. FOR en tilfredstillelse det var å overvære alle de nystrøkne klærne henge så fint på stativet. Tror jeg hadde mitt helt lille øyeblikk der i noen minutter.
Nå har nettopp Kim og Paul vært innom på middag og en liten debrief ifm avreise. Haha, dette kommer virkelig til å bli tidenes reisefølge, med tre stk sterke personligheter til menn og en jærsk primadonna hengende på slep.
Merker dog at jeg er lettere bekymret for den eventuelle høflighetsgraden de måtte inne besitte etter en episode som fant sted en stund tilbake i tid. Vi skulle alle fire ut og spise på en finere restaurant i Stavanger. Jeg, Gøran, Paul og Kim. Mennenen var kledd i dress og jeg i min lille sorte. Da bilen var parkert gikk alle tre mennene ut først. So far, so good, right!? Undertegnede ble selvfølgelig sittende igjen, i håp om at noen skulle komme og åpne døren. I sidespeilet så jeg to av de med hver sin røyk i munnen, og sistemann «just hanging around» ved siden av. Tror jeg satt i over 5 minutter før jeg faktisk måtte bite i det sure eplet og åpne døren selv. Vi fikk oss alle en god latter i etterkant. Note so self; for mye Downton Abbey på en uke.
Turen til Roma vet jeg kommer til å bli helt fantastisk, dere. Vi skal være i hovedstaden i to dager, før turen går videre til Firenze fredag ettermiddag. Gleder meg kjempemye til å se min gode venn Ivar Hauge Line igjen.
Søndag kveld flyr vi hjem igjen (les: med tom peng pong).

Lyst til å se hvor vi skal bo? Jeg har iallefall veldig lyst til å vise dere. Om ikke annet kun for å friste litt. Sweet dreams ♥.

Bilde 1&2: The First Luxury Art Hotel Roma. Bilde 3&4: Villa Tolomei Hotel & Resort Firenze

 

2 Comments on Buona sera

  1. Så heldige dokke er som skal til Roma. Italia er mitt favoritt land.Kjempeflott hotell, her vil dokke bu som prinsesse og prinser. Gleder meg til forsettelsen………….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *