Hei, folkens – Bernt speaking! I dag så har eg fått lov te å øveta bloggen nas mor, og det glede meg stort. Eg har alltid hatt veldig lyst te å visa fram alle de flotte antrekkå mine (te andre enn kun denne familien), men så har det liksom aldri blitt heilt te at eg har fått komt skikkeligt te orde. En hørre jo stadig vekk kor ufatteligt flinke og fotogene en faktisk e, så det sko vel egentligt bare mangla, at ikkje eg óg fekk lov te å laga meg en liden kollasj her inne på bloggen.
Eg komme te å skriva alt det som eg har på det lilla hjerta mitt på dialekt, så te dokke som ikkje skjønne et einaste pøkk av ke eg seie, har eg hørt at det finns noge som hette «google translate» som kanskje kan ver te hjelp (smilemann, blonkemann).

Opp gjennom årå, og det begynne jo søren meg å bli nogen nå ittekvert, så har eg alltid hatt mine heilt spesielle favorittantrekk som eg har gått møje mer med enn alt det andra, og det e disse udvalgte her som eg har tenkt te å visa for dokk i dag. Modellen bag klenå e selvfølgeligt onnartegnede.
Sjøl kan eg jo sei så møje som at eg e en typisk staute jærbuar, med tydelige og klare meininga, både på kossen tingå rondt meg ska ver, men óg ke plagg som eg ska ha på meg. Hemmligheden med det å kle seg, skjønne dokk, e nemligt det å klara og finna plagg som både framstår som representative og fine, i tillegg te at de e akkurat som fløyel å ha på seg. Bror min Børre e nok dessverre på en heilt aen planet enn meg her, for han dride bokstaveligt talt loddrett i ke som blir trokke øve han, så lenge han får komt seg ud og snust og lokta litt rondt. Å nei, du! Her i gården ska ting passa, og matcha, og det e nok ikkje for ingenting at eg opp gjennom årå mange gonge har gått onna kallenavnet Bernt «Divalicious» – et navn som eg forøvrigt bære grævla stolt og «bøse» (dette ordet må nok fleire av dokk slå opp).

Den desidert stysste favorittbutikken min på nett her i Norge, må selvfølgeligt ver «the one and only» Pet Shop Girls i Oslo. Dette e bare et skikkeligt shoppingmekka for oss honda, og her inne klare nå iallefall eg lett å få kortet te ann far te å bokstaveligt talt gå opp i flamma. Koffor begge foreldrene mine samtidigt, og uden forvarsel, plutseligt fant ud at de sko setta ei stoppe-shop-grensa på meg akkurat her, vet eg ikkje heilt, men eg trur kanskje at det har noge å gjer med de ganske så stive prisane som di faktisk operere med i denne butikken, og at de rett og slett meine at det blir i det litt dyraste laget for en liden kar som meg …. Men då spør eg bare di, at kem e det egentligt som alltid itte et udenlandsbesøg komme heim med det eina dyra merkeplagget itte det andre (?!?) FYSJ! Dokke ska veda det at eg bare fint snur ryggen te det heila, idèt de komme brasande innøve dørene heima for å fortella oss om alt det nya og fina som de faktisk har kjypt. Bror min Børre dride jo loddrett i å hørra på motesnakket, så det blir jo selvfølgeligt alltid meg, Bernt, som blir sittande der og peppra.

Onna finne dokke de ulige antrekkå og bildene som eg har valgt ud for anledningen. Må jo sei at eg syns dette va utruligt stas, å endeligt få komma litt te orde og få snakt litt med dokk. Hørre jo ofte så veldig møje fint om denne bloggen via na mor, og mange gonge så trur eg nok at det e en egen liden terapi i seg sjøl for hu, å bare sitta her og faktisk ha nogen å konna skriva te innimellom. Off, blir jo litt leie meg når eg tenke tebage på alt skjedd ila de siste årå, både med hu men óg med oss, for det har jo ikkje alltid bare vært liga lett – for nogen av oss. Heldigvis så har me klart oss bra, me har tatt vare på kvarandre, og personligt så trur eg nok at en komme veldigt langt bare med det. Men dette blir mellom oss, ikkje sant?! Ønske dokk alle en kjempefine dag vidare, goa ugå, og gledeligt på gjensyn te neste gong me hørres igjen. Honnaklemma frå ann Bernt ♥.

Bernt1
Den kverdagslige polojumparen te tura rett utforbi dørå

Bernt6
Bernt7
Regnfrakken som eg ofte trekke øve jumperen når det regne litt i tillegg


Antrekket te de milde vår -og sommardagane


Pelsjakken som eg nogen gonge bruge litt te fint

Bernt2Adidasen som passe ypperligt te råning i a7`en

Bernt8
Finstasen – og min desidert stysste favoritt!

BerntMårenkåbå og pysjen te lazy dage innendørs

2 Comments on Bernt`s fashion

  1. Finaste Bert`n- så flotte du e te å posera og flotte designerkler du har. Heldige du som e så modeinteressert og fotogene ;o) venter spent på julakolleksjonen din……

  2. Hei igjen Bernt…………syns du va kanonfine i adle klenå men den eg likte aller best er nok den brune flotte jakken med pelskanten på, heilt råe der du står. Håbe eg ser deg og broremann Børre i smoking på julaftå :o) :o) då ska me kosa oss vett dokke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *