Happy Valentine's Day 28
God lørdag, folkens! ♥ Kan tro vi har hatt oss en koselig start på dagen her i Markavegen 24. Jeg hadde satt vekkerklokken på og var oppe på litt ekstra tidlig for å stelle i stand en ordentlig god frokost til min kjære Mr. Valentine. Dette er første gang vi i det hele gjør noe utav denne datoen, og jeg må ærlig innrømme at tanken bak det hele er ganske så genial; en hel dag tilegnet kjærligheten og romantikken. Absolutt ikke å forakte for en bunnløs romantiker som meg selv! ♥ ♥ ♥
I går formiddag var jeg ute og ordnet med en liten oppmerksomhet til Gøran. Toalettvesken fra Tiger, i brunt skinn, er noe han har gått og ønsket seg lenge så denne ble han virkelig glad for. I tillegg hadde jeg laget en deilig variant av Granola til oss, som vi begge var enige om var godt å endelig ha fått i hus igjen. Oppskriften kommer på mandag, så her er det er bare å glede seg.

Valentine3
Valentine1
Valentine
Valentine2

St. Valentinesdagen, eller alle hjerters dag som det heter så fint på norsk, har blitt feiret i England siden 1600-tallet. Engelskmennene hentet idèen om feiringen fra myten om Den hellige Valentin. Valentin ble fengslet etter at den romerske keiseren Claudius II truet med fengsel og dødsstraff for dem som ikke avsverget seg kristendommen. Valentin ville ifølge myten ikke avsverge sin gud, og ble steinet til døde. Før Valentin ble drept, skrev han et brev til sin kjære Julia og bad henne holde seg til Gud. Brevet var undertegnet med «……fra din Valentin».

Nå er det straks ut på en lengre løpetur i det fine været, og det kjenner jeg virkelig at jeg trenger etter gårsdagens sosiale sammenkomst hjemme hos søster og Alfi. Vertskapet hadde invitert hjem deler av familien og flere gode venner på en helt uforglemmlig pre Valentines selskapsaften. Og her manglet det ikke på noe, dere; velkomstchampagne, nydelig dekket spisebord i rosa nyanser, kanapeer i vinkjelleren, mer champagne, en utsøkt 3 retters middag, vin, drinker, mye latter og morro, enda mer champagne…..Dette kan dere virkelig, og både jeg og Gøran takker SÅ mye for en helt uforglemmelig aften i sammen ♥.
Senere i kveld blir det hjemmelaga pizza og filmdate i sammen broremann Runar og Alvilde.
Håper dere har funnet deres Mr.Valentine (♥) Forsatt fin lørdag, godtfolk!

2 Comments on Be my Valentine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *