Bedre sent enn aldri….. Vet dere, at jeg har jo helt glemt å legge ut det som ble lovet i sist ukes blogginnlegg. På søndag skulle dere ha fått mitt aller siste, og kanskje beste, julegavetips for året 2014. Men i en tåke av julestrid og forberedelser til Londontur gikk det dessverre helt i glemmeboken, og det beklager jeg. Selv om mange av dere nok allerede er godt i gang, om ikke ferdige, med julegavene deres, er dette tipset såpass genialt, spør du meg, at det ikke kan forbipassere i stillhet.

Trening og sosiale medier er i vinden som aldri før, og en kombinasjon av disse to kan bli årets store slager under juletreet. Dette er virkelig et julegavetips som matcher nyttårsforsettene! Årets sunneste ønskegave til hele 3 av 5 norske kvinner er de superpopulære aktivitetsmålerene. Målerene bæres som oftest på armen, men kan også festes til smykker, belter og lommer. De er svært lette av vekt, og utrolig flotte å se til. Aktivitetsmålerene er aktive døgnet rundt og har som hovedfunksjon å måle brukerens hverdagsaktivitet. Gjennom apper og nettsider får man vite hvor mye man er i ro, hvor godt man sover, hvor mange skritt man har tatt og hvor mange kalorier man har brent.
Det beste med dagens aktivitetsmålere er at de lagrer all data, og presenterer de i en enkel og forståelig form via en app på telefonen. Her vil man kunne se dagens aktvitet, men også aktiviteter over tid, slik at man får en oversikt over egen utvikling. Rett og slett veldig motiverende og gøy å skulle måtte konkurrere mot seg selv, eller mot andre for den saks skyld.

Her er tre av mine favoritter:
1. Withings Pulse: en avansert aktivitetsmåler som registrerer steg, høydemeter, distanse og antall kalorier forbrent. På natten analyserer den søvnmønsteret ditt og forteller deg om søvnkvaliteten din. I tillegg til de daglige og nattlige målingene kan Withings Pulse O2 måle både pulsen og syrenivået i blodet, ved å sette fingeren din på baksiden av måleren. Dette er bortimot den eneste aktivitetsmåleren som har pulsmåler inkludert. Prisen er 1095,- på komplett.no.


2.
 Polar Loop: 595,- på xxl.no (for pulsfunksjon kan pulsbeltet fra Polar kombineres)


3. Fitbit Flex: 549,- på expert.no.
Fitbit-Flex

Tenk at i morgen på denne tiden så sitter jeg og Gøran på Broadway i London og ser på musikalen «Les Misérables». Kan tro at jeg gleder meg, dere! Misunner jo helt meg selv her jeg sitter og skriver. Advarer alle mot neste ukes kommende stordryss av bilder fra turen. Håper dere har det bra! På gjenhør, peeps ♥

1 Comment on Årets store slager

  1. Venter spent på London fortsettelsen. God tur begge to og kom heim med eit smil rundt munnen. Har prøvd Polar Lopen,veldig bra til mitt formål men kanskje andre trenger meir avanserte aktivitetsbånd. Nok ulike meninger om dette som om alt annet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *