God fredag, gla`lakser! ♥ Som flere andre bloggere, kaster jeg meg nå ut i det, og gir dere «50 spørsmål og svar».

1. Hvor gammel var du i 2010? Hah! Den var jo lett. 26 åååååååår (les: skrev først 25). Kontrasten er jammen stor fra å være ensom, forlatt og kommende skilt til møte med ny mann, samboer og forelsket på nytt.

50spørsmål

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Linda på jobb og mannen min Gøran. Også hundene mine Bernt og Børre da. De teller jo like mye de.

3. Hvor høy er du? Jeg er 170.

4. Hvilken film så du sist? «De urørlige», etter tips fra en veninne som mente at den hadde flere likhetstrekk med boken «Et helt halvt år». Noe jeg faktisk må si meg enig i.

5. Hvem ringte du sist? Mammi ♥.

6. Hvem ringte deg sist? Mammi. Hehe, vi prater endel sammen kan du si, selv om vi strengt tatt bare bor 5 minutter unna hverandre.

7. Hva stod det på den siste sms`en du fikk? «Hei Sissel, vi minner om timen din i morgen hos Arne og Hulda kl 10.00». Gleder meg til pedikyr og nytt lag med shellac!

8. Hva er det kjæreste du eier? Det må bli hundene mine Bernt og Børre. For mannen min Gøran er vel strengt tatt ikke en eiendel (??)…. Disse to fantastiske støttespillerene mine har vært med meg nå i over 10 år, og er like gledespredende, trøstende, lyttende og oppmuntrende som det de alltid har vært ♥.

50spørsmål1

9. Hva er ditt favorittsted? Mitt favorittsted kan være hvor som helst, så lenge jeg er sammen med de som jeg er så glad i, og som jeg koser meg så masse sammen med. Familiehytten vår på Revøy er idyllisk å være på om sommeren.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Begravelse i kirken. 

11. Hvilken øyenfarge har du? Lyse grønn.

12. Hvilken julesang er din favoritt? «Home For Christmas – Maria Mena (fra da jeg bodde i Bergen og lengtet hjem) og «Her kommer dine armer små» (minner meg om mormor).

13. Har du en lidenskap? OM jeg har! Tror hester har vært på maten min helt siden min aller første brødskive. I flere år drev jeg min egen stall, red dressur og hadde 3 av verdens mest fantastiske hester. Da skilsmissen inntraff ble jeg tvunget til å kvitte meg med alt. Savnet gjør fremdeles så veldig vondt…

50spørsmål2

14. Når våknet du i dag? Altfor tidlig! En gang i uken begynner jeg på jobb klokken 06.30.

15. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Godt, men skremmende, spørsmål. For livet blir vel aldri helt som man spår det til, gjør det vel…. Om 10 år er jeg forhåpentligvis 40, har to barn, en godt etablert familie og blogger på fulltid. I tillegg har jeg to hester, og fremdeles alle de nærmeste av familie og venner nært rundt meg. Bernt og Børre skulle jo også så veldig gjerne ha fått vært her, men dette tror jeg nok dessverre bare blir ønsketenkning. Men hunder skal vi ha!

16. Hva skremte deg mest som barn om natten? Faktisk ingenting! Føler meg mer skremt nå i voksen alder.

17. Er foreldrene dine gift eller skilt? Foreldrene mine er fremdeles gift, etter 35 år sammen, og virkelig gode forbilder for alle oss andre.

50spørsmål3
18. Går du til psykolog? Ja, en gang i uken. Det å ha en nøytral og utenforstående person å snakke med, er godt på så mange måter.

19. Hva er det beste som har skjedd deg til nå i livet? Det må være livet – definitivt! Og det har ikke alltid vært slik, så svaret i seg selv er en stor milepæl for meg.

20. Hvilket siste youtube-klipp fikk deg til å le? Hahaha! Dette her.

21. Hva er dine beste egenskaper? Uff, for et vanskelig spørsmål! Men de rundt meg sier jeg er godhjertet, omtenksom og omsorgsfull….

22. Hva er dine verste egenskaper? Å aldri føle at jeg har noen gode egenskaper.

23. Sover du med eller uten klær om natten? Uten! Jeg har hørt at kroppen skal ha godt av å «lufte» seg litt 😉

24. Hva er din viktigste lærdom hittil i livet? Hm, min viktigste lærdom…..
Jeg husker godt en setning som grodde seg ordentlig fast hos meg etter endt foredrag med Åse Frafjord Johnson. Hun snakket om livets mange sider, om sorg, håp, tro, rettferdighet og uretthet, og kom med følgende lærdom: «Livet ER» (hverken mer eller mindre).

50spørsmål4

25. Hva er det rareste du noengang har spist? Aaaaaaner ikke. Tror egentlig ikke at jeg har spist så veldig mye rart. Iallefall ikke som jeg er klar over.

26. Har du stasjonær eller bærbar data? Begge deler. En Macbook Air og en stasjonær iMac.

27. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Halvsokker.

28. Hva hører du på akkurat nå? Nicki Minaj – Bed Of Lies.

29. Hvilken iskrem er din favoritt? Ben & Jerry`s Vanilla.

30. Hvilken dessert er din favoritt? Ah! ♥ DESSERT ♥ Kjenner jeg får vann i munnen bare av tanken. Sjokoladefondant m/hjemmelaga vaniljeis er min desidert største favoritt. Mmmmm så godt!

31. Hvor mange puter har du i sengen? To når vi sover, og 5 når den er oppredd.

50spørsmål5

32. Hva er den største premien du noensinne har vunnet? Personlig er jeg nok utstyrt med et av verdens aller dårligste vinnerhell, for jeg vinner så og si aldri noen ting som helst. *sukk* Men den største premien…..marsipangrisen på julaften 2014.

33. Hva hadde det vært vanskelig å klare seg uten her i livet? Mat, drikke, familie, venner og penger. Rekkefølgen kan selvfølgelig diskuteres.

34. Liker du kaffe? Litt av alt, men ikke for mye. Det er alltid godt å starte morningen med en tradisjonell kopp med Cafe au Lait (fra Dolce Gusto), men bortsett fra denne drikker jeg som regel kun vann ila dagen.

35. Hvem var dine favorittlærere på vgs? Åh, kunne det ikke heller ha stått «hvilke lærere hadde deg som favoritt….» HAHA! Nei, jeg likte godt Jens, jeg. Han som vi hadde i bedriftsøkonomi.

36. Nevn en historisk person som interesserer deg? Pappa (??).

37. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Radio Rock. Men kun fordi Gøran bokstavlig talt tvang meg. Den blir noe bråkete for min del.

38. Vil du ha barn? Ja, jeg tror det.

39. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk.

40. Hva har du spist i dag? Økologiske havregryn med banan og friske bær til frokost. Mager kesam m/funlight, hjemmelaga granola, friske bær og kokos til mellommål. Salat med grønnsaker, pasta, egg, linser og biter av ost til lunch. Soya snitzler med egg, erter, rosenkål og gulrøtter til middag. Og to knekkebrød med makrell i tomat til kvelds.

50spørsmål6

41. Kan du spille poker? Nei, dessverre. Men det virker jo dritgøy, så har veldig lyst til å lære det.

42. Sover du på en spesiell side? Ja, motsatt side av Gøran. Høgre.

43. Foretrekker du havet eller basseng? Havet.

44. Hva bruker du helst penger på? Opplevelser.

45. Hva er ditt favorittprogram på tv? Pinlige sykdommer…(eller hva, mamma?)

46. Hva skal du gjøre i helgen? Pakke. I neste uke reiser hele familien på ferie sammen til Spania, og jeg føler allerede at jeg ligger etter med pakkingen.

47. Kan du stå på slalåm? Bare om skiene står helt i ro.

48. Fortel en ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? I 2007 knakk jeg storetåa.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Skriften på boken «Den ene pluss en».

50. Er du sosial? Tja, delvis. Eller det vil si at eg liker veldig godt å være sammen med gode venner og mennesker som jeg allerede kjenner. Men jeg har aldri vært særlig flink til å small talke. Ikke liker jeg det heller.

50spørsmål7

4 Comments on – 50 spørsmål –

  1. Dette var kjekke lesning Sissel. Så spennande spørsmål og svar og kanonfine bilder. Eg hadde lyst å legge til på mange av svara dine. Sikker på at få veit at du har tatt hengerlappen,er kjempegod å bakke med traktor/henger og har igrunnen eit ønske om å kjøre langtransport. Du er ein mester å lage fløtekake pynta med jordbær.Spørsmåla var eit godt tips til oss alle f.eks. i påsken då vi har ekstra gode tid til kvarandre. God helg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *