Søndag2

Spania – here we come! ♥ Da er pakkingen til årets store familieferie i full gang, og jeg er i rute. Deilig! Kan virkelig ikke fordra å være ute sånn i helt siste liten og bare kaste oppi det som måtte være tilgjengelig av rene klær og tilbehør. Å nei, du, her skal alt vaskes, strykes, brettes, organiseres og lines opp til full kontroll og oversikt. Kan tro jeg koser meg, dere, når jeg får dille og dalle og dulle på soverommet mitt sånn helt i fred, omringet av alle de nydelige klærne og skoene og antrekkene mine.
Ferie i Marbella på denne tiden av året passer meg faktisk helt perfekt (ikke nesten engang). Siden temperaturene ligger på mellom 12 til 20 grader, er det veldig lett å sette sammen og planlegge de ulike antrekkene. Jeg husker godt da vi var i Spania i fjor sommer, og temperaturene lå på over 30 grader. Puuh! Når selv en liten singlet og et par med superlette kortebukser blir for mye, begrenser selv valgene seg for denne frøkna.

Søndag7
SøndagSøndag1 Søndag3
En som har lyst til å bli med ♥

Søndag8 Søndag4 Søndag5

Ellers var jeg og Gøran på kino i går og såg Fifty Shades Of Grey. Han tvinger meg til å høre på den bråkete radiokanalen Radio Rock i bilen på vei til treningene, og jeg tvinger han til bli med på en kinoaften på Bryne. Kan tro jeg var lettet og glad da vi kom frem og så at det var flere oppmøtte enn oss selv. For kino på Bryne er ikke alltid like poppis, og i mange tilfeller kan man faktisk risikere å være bortimot de eneste som sitter i salen alene. Kanskje litt kleint på en film som denne… Men 50 shades of godeste mister Grey, dere – er det lov til å si at jeg syntes den var dritbra (?!). Kanskje fordi jeg hadde hørt så utrolig mye dårlig om den de siste par dagene, og at forventingene mine var relativt lave i utgangspunktet. Neimen ikke rart at dere som så absolutt bare måtte se den aller ble så skuffet, når forventingene var herfra og opp til månen høye!

Håper dere har det bra! Forsatt fin søndag, kjære lesere ♥.

 

 

3 Comments on 50 shades of Steinhovden

  1. For en imponerende garderobe og ikke minst at alt er linet opp hengt etter farger. Mange som misunner deg dette soverommet. Nydelige kleskominasjoner og teft for klær og interiør. Fine Bernt’n er som alltid fotogen. Savner Børre på bildene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *