Goooooooood søndag! I dag så våknet jeg opp helt av meg selv klokka 11.45 (!!), og da jeg kom ut av soverommet så var noe av det aller første Gøran sa til meg, at jeg hadde en litt «bad hairday today» ….. Denne kommentaren kunne streng tatt fått to ulike utfall og scenarioer, alt etter dagsformen å dømme, hvor det første ville ha vært at siden jeg allerede følte meg relativ trøtt i trynet, og ikke særlig attraktiv av den grunn, hadde gjort meg superfornærmet og småsur stort sett hele dagen ut, eller det andre, hvor jeg faktisk tar det til meg som et kjempemorsomt kompliment, og en positiv undertreker, på at kvelden i går var en evig stor sukess – til litt alle kanter. Det ble heldigvis sistnevnte i dag.
For to innlegg siden så skrev jeg litt om denne fantastisk flotte familien min, og hvor utrolig heldig jeg faktisk er som har alle disse nære og kjære menneskene her rundt meg. I dagens innlegg så ønsker jeg å vri litt på flisa (eller på fokuset for den saks skyld) og dedikere noen små fine setninger til alle de andre menneskene som jeg har rundt meg, og som forøvrig også er av svært stor betydning for meg – nemlig vennene mine (♥).
I går kveld så var vi samlet en hel gjeng til stand-up showet til Hans Morten Hansen; 50 Shades of Hansen, og kan tro at det var gøy! Vi lo virkelig godt alle sammen og hadde en utrolig trivelig opplevelse igjennom det hele. Etterpå dro vi rett hjem til Kim og Paul, hvor vi endte opp med å bestille hele-halve menyen til en av byens lokale ferdigmatleverandører. Det ble en herlig (og kanskje litt rar) blanding av både sushi og pizza m/pommes frites, hvor undertegnede da følte hakket mer trang og fristelser mot førstnevnte rett. Pizza m/pommes frites tror jeg faktisk aldri før at jeg har hørt om engang …. Anyways, vi ble sittende å snakke og kose oss sammen til langt på natt, og jeg tror neimen ikke at jeg og Gøran var i seng før rett rundt halv tre tiden. Dette kan da selvfølgelig også ha med litt andre grunner å gjøre, men som dessverre ikke sømmer seg helt å gå noe mer innpå her på bloggen …. 😉

I dag så sitter jeg igjen med beste følelsen, takknemligheten og ydmykheten, ovenfor alle de fantastiske vennene som jeg er så heldig å ha rundt meg. Dere skal vite det at jeg setter så uendelig stor pris på hver og en av dere, og at dere alle sammen på hver deres egne møter bidrar til å virkelig rocke min verden!
Senere i dag blir det litt styrketrening på gymmet (viktigheten av å få ut alle boblene fra kroppen må ikke undervurderes), etterfølget av litt kveldsmat og søndagskos hjemme i Rudlå hos mamma og de. Jeg og mamma kommer selvfølgelig også til å bunkre oss godt sammen, nøyaktig klokka halv ti foran tv-skjermen, for å få med oss den aller siste (ja, hjertet mitt gråter) episoden av Downton Abbey noensinne.

Håper dere har det bra, og at alle sammen er nyopplada og klare for å ta fatt på den nye kommende uken. Neste helg så drar vi søren meg til Spania, dere, med søster og co, og akkurat det gleder vi oss veldig mye til! PEACE OUT ♥.

 

Kveld1

5BEE8DE5-10D8-4195-AFD7F015C1689D24-7ACA82CE-A9EC-450F-97DF8C089B2224B4

2 Comments on 50 Shades of Hansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *