Hola senores y senoritas! Da er vi jammen meg kommet oss trygt hjem fra ferie, dere (med SAS vel og merke), og er «klare» for å ta fatt på hverdagene igjen. Nå skal alle inntrykkene fordøyes, formidles og tilslutt lagres som gode minner. I går hadde jeg min første arbeidsdag for uken, og merket veldig på kroppen kontrasten fra å sitte i 20 deilige varmegrader i luften, med sprudlende bobler i glasset, en utsøkt 3 retters og det gode samholdet fra resten av familien. Den brutale virkeligheten skyr virkelig ingen midler! Siden jeg ennå nekter å gi helt slipp på følelsen av sol, sommer og ferie ennå, tenkte jeg å mimre litt i sammen med dere, og lage et siste reisebrev (litt på etterskudd) for denne gang. Vi forsetter der vi stoppet sist, og starter på onsdag i forrige uke. Etter at guttaboys (broremann Runar, Alfi og Gøran) var ferdig med sin 18 hulls golfrunde sammen, samlet hele familien seg til lunch på Aloha Golf Club. Dette golfanlegget er bare HELT nydelig, dere, og ligger kun noen få minutters gange fra feriehusene. Jeg og søster har ved flere anledninger «poppet opp» på noen av hullene, som fungerende heiafruer, når vi vet at mennene er ute og spiller og snart kommer til å passere. Det ser jo så utrolig artig og gøy ut da, der de kommer i de superfancy og rare bilene sine, og drikker på øl og prater og koser seg. Selv klarer jeg ikke helt å forstå fascinasjonen av en liten hvit, ball og en mengde med hull i bakken, men det skal faktisk sies at undertegnede HAR tatt det grønne kortet selv en gang i tiden. Kjenner jeg meg selv riktig var nok dette mer for fint skyld, enn for praktiske årsaker. Dessuten har jeg hørt at man må ha et relativt godt handikap for å skulle kunne hevde seg i denne sporten, og det kan jeg dessverre ikke skryte på meg. Best mulig «handikap», du liksom……
Etter lunchen reiste noen av oss videre for å stimulere litt andre typer lyster enn akkurat føde og væskebalansen. En tur til det gedigne kjøpesenteret La Canada er helt obligatorisk for vår del (les: meg selv og Gøran) hver gang vi er her nede.

På torsdag gjorde vi oss klare for en tur ned til havnen, men dessverre ble det endring i planene. Broremann Runar, som bokstavelig talt hadde gått og hostet og herket i flere uker nå, ble stadig verre, og måtte kjøres til legen. Det geniale opplegget hos Helicopterios Sanitarios, hvor du ringer inn og møter opp på under timen, får virkelig tommel opp fra meg! Fastprisen per oppmøte ligger på rundt 900 norske kroner, og da får man rådføre seg med lege og utskrevet eventuelle nødvendige medikamenter. Lett, tilgjengelig og virkelig verdt hver eneste krone, spør du meg. Dagen etterpå var han frisk som en fisk (iallefall nesten), og kunne nyte de siste par dagene som var igjen av ferien sammen med alle oss andre.

På lørdagen skulle vi egentlig vende nesene våre hjemover igjen, men pga en god gjeng med utskjemte skandinaviske drittpiloter (les: jeg heier på Bjørn), ble flyet vårt kansellert. Misforstå meg rett, jeg hadde ikke hatt noe i mot å skulle vært på ferie myyyye lenger, men det er noe med det når man først er innstilt på å reise….Enden på visa ble iallefall at vi måtte ut med en hel halv formue for sas billetter, og utsette hjemreisen til søndagen i stedet.
Store deler av lørdagen ble tilbragt sammen med familien nede ved banusen (les: Puerto Banus`en). En PERFEKT avslutning på en PERFEKT ferie. Det er faktisk streng tatt umulig for meg å beskrive i ord til dere følelsen av å spasere gatelangs i Puerto Banus, i stekende solskinn og omringet av de fineste av de fine designerbutikkene/båtene/skipene/restaurantene, hånd i hånd med personen som du elsker og med hele familien din tett rundt deg. Must be pretty close to heaven on earth if you ask me (♥).

Anyways…..nok «småprat» for denne gang. Her kommer det aller siste bildedrysset fra familieferien vår i el Spanios. Håper dere har det bra – og GOD FORNØYELSE!

Vol3b  Fineste Alvilde ♥

Vol3c
Lørdag i Puerto Banus`en

Vol3n
Vol3e Vol3d
Vol3f
Vol3h
Vol3i
Klare for hjemreisen

Vol3g
Lille Sofie ♥

Vol3a
På flyplassen

Vol3
Godt med kaffi #starbucks

Vol3l
Flysnacks

Vol3k
Flyshopping

Vol3m
Mellomlanding i Køben

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *