Morgen! For om det er en god en, eller bare en ufattelig trøtt en, er jeg faktisk ikke helt sikker på – ennå. Akkurat nå føles det bare som om jeg er med i en type saktegående filmforestilling, hvor ingenting egentlig går helt etter planen eller i det tempoet som man gjerne skulle ønske at det gjorde. *geisp*
Om noen timer, eller mer nøyaktig på det umenneskelige klokkeslettet 06.30, letter flyet vårt fra Sola lufthavn og videre ned til Firenze og Italia. Kjenner at det eneste som jeg bekymrer meg litt for akkurat nå, er om kapteinene om bord kommer til å være like fraværende morratryner som det som vi er #bareenavminemangeflyskrekkscenarioer #klmkapteinensomsovnetbakrattet

I anledning min gode venn Ivar Hauge Line`s 50 års dag, er vi invitert ned til en forrykende fering sammen med deler av familien hans, og en hel gjeng med andre gjester. Senere i dag vil det bli mingling og sammenkomst på en restaurant tilhørende en venn av han, og etter ryktene å bedømme skal visstnok denne være svært så særegen og spesiell. I tillegg er det jo alltid gøy å få hilse på og bli litt bedre kjent med alle de andre gjestene også.
Selve feiringen er ikke før i morgen, og har jeg har skjønt det riktig så skal denne holdes i den samme villaen som de fleste av gjestene også er innlosjerte i: Villa Mangiacane. Når jeg tenker meg om tror jeg faktisk at Ivar forhåndsreserverte bortimot alle rommene her, kun for gjestene og denne spesielle anledningen. Utifra bildene ser det jo bare kjempelekkert ut, og kjenner jeg vertskapet riktig så tror jeg nok ikke at vi kommer til å føle mangler på noe verdens ting mens vi er her nede. Kan tro vi gleder oss (!!), og føler oss priviligerte som får lov til å være med på det hele!
Oh, nå roper Gøran. På tide å komme seg avgårde! Gleder meg til å fortelle dere ALT om selve reisen, og om hvordan vi har hatt det, når vi er tilbake her hjemme igjen. Arrivederci, mio amicos ♥.

VillaM10VillaM1VillaM12VillaM6

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *