Da var nok en uke i Spania over for denne gang, og jeg har så smått begynt å komme meg tilbake til hverdagen igjen. Merker at den relativt store overgangen fra latmannslivet på ferie, til plikter og daglige gjøremål her hjemme er alt annet enn smertefritt, og overskygger i stor grad de «oppladede batteriene» – som folk ofte snakker om i feriesammenheng. Selv så føler jeg nok heller at kroppen min dovner litt bort, og at hele systemet kommer inn i en slags uheldig balanse. H e l d i g v i s, så har vi alle vært utrolig flinke til å opprettholde aktivitetsnivået på denne turen, og arrangert flere felles gå -og løpeturer. De litt irriterende morgenfuglene som har hatt vekkerklokken sin på 9 nesten hver eneste for å gå ut og løpe før frokost, må dog sies å være laget av noe helt spesielt … Undertegnede finner det somregel alltid best å vente til litt senere på dagen – med litt mat og energi i skrotten.
Personlig så merker jeg stor forskjell på en ferie med nærmest daglig mosjon, kontra en ferie med mye inaktivitet. Jeg er den dag i dag fast overbevist over at en ferie uten bevegelse og aktivitet er så langt fra «oppladbar» og erergigivende som det kan få blitt. Dagens motto fra denne kanten må definitivt bli å understreke viktigheten av å holde kroppene våre igang – også når vi er på ferie!
Turen generelt har vært kjempegøy, og til å være en relativ stor familie på tur, boende under samme tak i mer eller mindre syv døgn, så må jeg faktisk si meg ganske så imponert over det gode samholdet og den sprudlende gleden som vi klarer å opprettholde. På tross av flere sterke personligheter oss imellom går vi utrolig godt sammen, og jeg kunne virkelig ikke drømt om en mer sammensveiset og bedre gjeng av en familie. Uendelig glad i dere alle ♥.
Jeg har, som på de fleste andre turer, knipset en god del bilder, og når teorien min i utgangspunktet er at kun 1 av 20 bilder blir brukende og bra … ja, da må det nødvendigvis en del fotografering til i løpet av en uke. Flere i familien finner ofte en anledning til å stikke til meg noen ord om at jeg bør legge bort mobilen (ja, denne gangen får dere dessverre kun se mobilbilder), og heller «logge på livet» … Nå, derimot, når jeg i etterkant sitter her med alle disse utrolig koselige og fine minnene av noen bilder, så føler jeg virkelig at alt er vel verdt «strevet» – og de til tider negative undertonene. Det kalles å forevige øyeblikk, folkens, og selv så føler jeg virkelig for å være ekspert på området!
Spania-klimaet denne gangen var for undertegnede midt i blinken. Ikke for varmt, og heller ikke for kaldt. Noen dager kunne solen være høyt der oppe på himmel i flere timer etter hverandre, mens den andre dager holdt seg mer borte og kun tittet frem innimellom. Speaking about the sun … tror forressten aldri at jeg har opplevd å komme hjem fra ferie på solkysten, og faktisk føle en varmere bris i ansiktet når man går av flyet, enn hva som var tilfelle når man gikk på. Tror samtlige av oss fremdeles er litt i sjokk etter å ha blitt møtt med tropenetter og lettkledde mennesker i bikini – i stedet for sur vind og regn.

Her kommer et evigstort bildedryss fra Spania. Drøm dere gjerne litt bort, og ha en fortreffelig solfylt tirsdag videre!

Ferie3
Strandpromenaden i Puerto Banus

Ferie2
Vakkert par

Ferie4
FerieFerie6Ferie7Ferie8Ferie9
Turens første restaurantbesøk #picasso

Ferie10Ferie24
Skål for en flott første dag!

Ferie12
Soltrålene til na tante ♥

Ferie14
Veninnetid med Alli

Ferie13
Note-to-self: solfaktor 30 er bedre enn 6 #typisknorsk

Ferie17
Litt lunch i varmen

Ferie15
C u t e n e s s  o v e r l o a d (!!)

Ferie16Sofie Emilia i sitt ess 

Ferie52Ferie18
Feriens første joggetur *plystre plystre*

Ferie19
Ferie38Ferie20Ferie21Shopping og mat med Runar og Alli 

Ferie22Ferie35
Kveldslek i hagen for store og små 

Ferie36
Ferie26
Dagstur til Malaga

Ferie27Ferie28Ferie29Ferie30
Koselig «pitstop» i parken

Ferie31Ferie33
Ferie32
Da søstre først ble til var tanken ganske klar. For søstre har noe i seg som ingen andre har. De har en hånd som hjelper, de lytter og forstår, de flykter ikke unna men blir når andre går. Ja, derfor har vi søstre som må hylles spesielt, og en av dem er deg, Sofie, du er min hverdagshelt ♥ – xoxo Norah 

Ferie37Ferie42Torsdagens f a n t a s t i s k e middag på Aloha Restaurant

Ferie40
Verdens beste (og fineste) foreldre! ♥

Ferie39Ferie41Ferie43
Kamskjell til forrett

Ferie45Ferie44
Torsk til hovedrett (les: og sjokoladebrownie m/vaniljeis til dessert, som dessverre ble spist opp før jeg rakk å ta bilde).

Ferie51
Fredagens fjelltur med Sofie og pappa

Ferie46Ferie47Ferie48Ferie49Ferie50Tusen takk for denne gang, Anita og Alfi, Sofie og Norah, Runar og Alli, mamma og pappa, og sist men ikke minst Gøran ♥.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *