God søndag, og (if I may) hei ditt ufyselige drittvær! Her på Jæren så har det snødd og regnet om hverandre i dag, og med den iskalde kystvinden i tillegg så går kulden virkelig igjennom både marg og ben. Brrrr!
I dag så har jeg vært på koselig kaninutstilling (ja, dere hørte riktig), sammen med pappa og tantebarna mine Sofie og Norah. Jeg må faktisk ærlig innrømme at jeg aldri før har sett såpass mange søte små, for ikke å snakke om rene og veldresserte, kaniner samlet noengang. Når lille Norah på 2 i tillegg sprader forsiktig bort og klapper de så fint på hodet, ja, da renner det faktisk bare over av søthet for denne tanten sin del. Jeg har allerede sagt det på Instagram en gang tidligere i dag, men sier det gjerne igjen her inne også, for er det noe som er virkelig rent og uskyldig her i verden, så må det være å se små barns omgang med dyr ♥.

Nå er det straks klart for den aller siste strykeøkten for uken, og det var nok i denne forbindelsen her at jeg plutselig kom på noen småting som jeg gjerne ønsket å dele.
Når det kommer til treningsklær og hvilke merker som vi skal velge, så finnes det virkelig et helt mekka av ulike plagg der ute å kjøpe. Spør dere meg så er nok kanskje treningsbukser og sports-bh`er noe av det aller vanskeligste å kjøpe, og jeg har virkelig ikke telling på hvor mange antall varianter som jeg har prøvd og testet ut i løpet av årene.
I sommer i fjor så fant jeg endelig mine helt soleklare favoritter, og kommer nok definitivt til å være trofast mot disse i lang tid fremover.
De to buksene som jeg har lagt min elsk på kommer fra Nike, er relativt høye i livet, superbehagelige å ha på seg, og former stussen på en veldig fin og naturlig måte.
Sports-bh`en som jeg har funnet kommer fra Casall, og er forøvrig deres bestselger. Den støtter godt (selv om det ikke akkurat er så mye å støtte opp om her, dessverre … ), er veldig behagelig å ha på seg, og presser ikke huden under ut til sidene (som jeg dessverre har erfart fra tidligere merker). I tillegg så er den kjempefin å se til, og kan like gjerne brukes alene ute på løpetur om sommeren (med bukser til, da selvfølgelig), som den kan til under treningstoppen på gymmet inne.
Håper dere er godt igang med det nye året allerede, og at alle sammen har det bare bra!

Tips
1. Nike Performance Sculpt (langbukse) 2. Nike Performance Sculpt Capri (knehøyde) 3. Casall Multi Sports-bh (finnes i flere ulike farger)     

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *