meg16.10.2013
«Akkurat nå kl 09.15, for nøyaktig 29 år sidan, vart ei skjønn lita tulle født. Hu hadde blåe auge og blonde lokke. Forundra kikka hu seg rundt, med et rolig og sindig vesen. Velkommen til verden Golli, skjønne prinsesse – vår prinsesse! Gratulera så mye med dagen, Sissel. Goe bursdagsklem fra mamma og pappa.»

Mamma`en og pappa`en min er unike, på alle måter. Hver fødselsdag på det nøyaktige klokkeslaget 09.15 mottar jeg denne meldingen på mobilen min. En kjær påminnelse om hvor utrulig heldig og priviligert jeg er som har slike foreldre som disse.

Fra nyfødt prinsesse og frem til slutten av tenårene fant jeg min plass i Tumyra 26 på Bryne. Jeg kaller det ennå «barndomshjemmet». Her bodde jeg med mine foreldre, i en søskenflokk på tre. Sammen med besteforeldre, tanter og onkler, skapte vi minner. Minner som jeg er så utrolig takknemlig for å få lov til å ha med meg videre, og som jeg verdsetter så høyt.

I de kommende årene var hester og dressurridning min store lidenskap. Som «hjemmeværende husfrue» kunne jeg mer eller mindre legge opp dagene mine etter egne ønsker. Ridesporten sammen med interiør og designmøbler, dyre merkeklær og fancy hotellopphold preget tilværelsen min i 8 år. Men da skilsmissen inntraff ble mye forandret.

BogBI dag bor jeg sammen med Gøran, og våre søte små (les: hunder). Vi har et tett forhold til familiene våre rundt oss, og et flott nettverk av gode venner og bekjente.
P.d.d er jeg utdannet personlig trener, og jobber fra selvstendig næringsvirksomhet. Ved siden av dette innreder og styler jeg visningshus.

I skrivende stund opplever jeg meg selv som både glad og håpefull, og på riktig vei videre.
Etter flere utfordrende og krevende år, har livet virkelig satt meg på prøve.
Det har vært en tøff skole, men jeg føler at jeg har bestått.

Håper bloggen min kan være til inspirasjon og motivasjon for dere.

 

Sissel ♥